VA-chef

Tillbaka

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.Arbetsuppgifter:

Som chef för vatten- och avloppsenheten i Partille kommun leder och utvecklar du verksamheten inom enheten som är en del av tekniska avdelningen inom samhällsbyggnadsförvaltningen.

VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten, medverkar i kommunens samhällsutveckling t.ex. detaljplanarbete. På enheten arbetar 17 personer. VA-chefen ansvarar för enhetens verksamhet, personal och ekonomi samt ingår i tekniska avdelningens ledningsgrupp och beredskapsorganisation. Tjänsten erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete som innehåller mycket kontakter både internt och externt i en expanderande kommun.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet från chefsbefattning, helst från liknande verksamhet. Du trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. Vi tror att du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer och nätverk, varför du är kommunikativ, både i tal och i skrift. Du är en person som tar initiativ till utveckling och möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt.

Partille är en expansiv kommun i Göteborgsregionen . Vi är en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun med korta beslutsvägar. Här uppmuntras förvaltningsövergripande samarbeten och medarbetarna ges möjligheter att utvecklas och växa i sina roller.

Som chef är du drivande, kommunikativ och leder verksamheten med tydlighet och kundfocus mot uppställda mål. Goda kunskaper om kommunal VA-teknik eller annan offentlig förvaltning är meriterande.
B-körkort är ett krav.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-03

Arbetsgivarens referensnummer: A860870

Upplysningar lämnas av:

Per Söderqist
Chef Tekniska avdelningen
Telefon: 031-792 12 78
E-post: per.soderqist@partille.se

Facklig(a) företrädare
Facklig representant nås via Kundcenter
Telefon: 031-792 10 00

Tillbaka