Feriearbete för ungdomar i sommar

Tillbaka

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner i en positiv tillväxt med strax över 15 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig som är skriven i Åstorps kommun, och till sommaren har gått ut årskurs 9 men ännu inte börjat i årskurs 3 på gymnasiet, möjlighet att söka sommarjobb hos oss.

Vår sommarjobb finns inom följande områden:

- Förskola/fritidshem
- Skolvaktmästeri/ Park
- Äldreomsorg/ Funktionshinderverksamhet

Sommarjobben är förlagda till tre olika perioder:
v 25-27
v 28-30
v 30-32

Varje period innebär 6 timmars arbete per dag (30 timmar/vecka).

När du ansöker om sommarjobb behöver du svara på några frågor som bland annat handlar om vad du föredrar att arbeta med och under vilken period.

Du ansöker digitalt vilket innebär att du skapar en profil som blir grunden i din ansökan. Uppge fullständigt namn och kontaktuppgifter, säkerställ att din e-postadress är korrekt då vi kommunicerar besked och annan information via denna.

Om du blir erbjuden en plats och tackar ja, kommer du även kallas till en obligatorisk introduktionsträff tillsammans de som arrangerar feriearbetena i kommunen.

Om du är sugen på att lära dig mer om hur det är att arbeta inom en kommun så föreslår vi att du genomför Kommunkursen. Denna hittar du på www.kommunkursen.se och efteråt belönas du med ett intyg. Lycka till!

Kvalifikationer:

Till sommaren avslutat årskurs 9 men ännu inte börjat årskurs 3 på gymnasiet. Du måste vara folkbokförd i Åstorps kommun. Vi prioriterar sökande som inte haft sommarjobb inom kommunen tidigare.

Om du blir erbjuden ett sommarjobb där du kommer arbeta med barn, krävs det att du visar upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Mer information hittar du på Polisens hemsida.

Eftersom det finns en begränsning i hur mycket minderåriga (under 18) får arbeta sammanlagt är det viktigt att du anger i din ansökan om du kommer att ha andra sommarjobb än hos oss.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Arbetstid: Dagtid. 
Antal platser: 60

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-24

Arbetsgivarens referensnummer: A853118

Upplysningar lämnas av:

Anna Törnkvist
Arbetshandledare
Mobiltelefon: 0734-254249
E-post: anna.tornkvist@astorp.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 042-640 00

Tillbaka