Förskollärare till Västergärdets förskola

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Är du en kreativ och nyfiken förskollärare som önskar nya utmaningar? Ta då chansen att vara med och fortsätt utforma vår förskola!

Västergärdets förskola öppnade sina dörrar i augusti 2017 och vi behöver nu anställa ytterligare en förskollärare. Vi behöver dig som en viktig pedagog i vårt team!
Utifrån kommunens helhetsidé Rötter och Vingar utbildar världsmedborgare med en positiv framtidstro. Genom vår verksamhetsidé strävar vi efter att vara en hållbar förskola utifrån ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv (Hållbar utveckling). Våra värdeord är Samskapande, Engagemang, Tillit och Tydlighet. Kika in på vår hemsida, harrydakommun.se, Västergärdets förskola, för att se vår tolkning av värdeorden.

Förskolan är belägen i Önnerödsområdet i Landvetter, med busshållplats precis utanför, och med närhet till Landvetter centrum med alla dess aktiviteter och service. Närhet till naturreservat och vistelse i skog och mark finns också inom räckhåll.

Arbetsuppgifter:

Att arbeta med relationskompetens som förhållningssätt ser du som en grund för att bygga hållbara sociala relationer, som ger möjlighet till nyfikenhet och lust att lära utifrån en positiv förväntan på barnen. Vårt ansvar är att skapa goda pedagogiska lärmiljöer som ger stora möjligheter till barns inflytande och delaktighet, tar vara på barnens kreativitet och leds av medforskande och glada pedagoger. Som pedagog är du medveten om att du själv är i ett ständigt lärande och är nyfiken på att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med barn, arbetskamrater och verksamhet. Detta läsåret förkovrar vi oss i en gemensam kompetensutvecklingsinsats för alla pedagoger genom Läslyftet, med fokus på barns språkutveckling.

Du som arbetar hos oss har ett genuint intresse för att utifrån dokumentation, både enskilt och tillsammans med barnen, och systematiskt kvalitetsarbete arbeta för förskolans utveckling och måluppfyllelse.

I ditt samskapande arbete hos oss får du möjlighet att driva förskolans utvecklingsprocesser framåt mot våra gemensamma mål, samt att forma den verksamhetskultur som ska känneteckna vår förskola nu och framåt.

Som förskollärare på Västergärdets förskola får du engagerade och motiverade arbetskamrater som värdesätter ett gott arbetsklimat på hela förskolan. Du får också en engagerad och motiverad chef.

I ditt arbete som pedagog hos oss har du tillgång till digitala verktyg såsom läsplattor, datorer och annan teknisk utrustning. Du får egna arbetskläder för utevistelse samt pedagogiska måltider. Härryda Kommun arbetar fortlöpande med kompetensutveckling för pedagoger i verksamheten.

Kvalifikationer:

Vi söker nu en uppdragsmedveten och utbildad förskollärare med ett engagemang och en positiv människosyn och som:

•Utifrån förskolans uppdrag strävar efter att möta varje barn utifrån dess intresse, behov och förutsättningar
•Vill arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet som utgångspunkt för att utveckla verksamheten
•Vill arbeta för en hälsosam arbetsplats där vi tillsammans drar åt samma håll
•Kan se till verksamhetens helhet och vara medskapande i en flexibel organisation med utgångspunkt hos barnen och i våra styrdokument.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-28
Referensnummer: A840981

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Charlotte Scott
Förskolechef
Telefon: 031-724 68 60
E-post: Charlotte.scott@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster