Nytt år nya utmaningar, Nolhagaskolan söker MA/ NO lärare

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Nolhagaskolan är en kommunal grundskola fylld med 400 högstadieelever, integrerad grundsärskola och en personalstyrka på 65 personer. Skolan är centralt belägen mitt i Nolhagaparken med tillgång till både idrottshall, is- och simhall och naturen på armlängds avstånd.

Arbetsuppgifter:

Är du MA/NO lärare? På Nolhagaskolan finns elever som väntar på just dig. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad och skapa förutsättningar för framtidens medborgare. Vi behöver förstärka vårt ämneslag inom Matematik och NO-ämnen. Skolan erbjuder ändamålsenliga lokaler och bra förutsättningar för att utveckla och utmana eleverna varje dag.

På Nolhagaskolan undervisar du elever i årskurs 7 till 9. Du är en av flera matematik och NO-lärare. Du arbetar i ämneslag gällande ämnen och i arbetslag kring era elever. Handledarskap ingår tjänsten. Personlig lämplighet väger tungt då kollegiala samarbeten och arbete i ämnesgrupper och arbetslag pågår löpande för att utveckla undervisningen och för att eleverna ska trivas och nå så goda studieresultat som möjligt.

Vi ser att du har lust att lära både när det gäller dig själv och dina elever och att du månar om att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Du är tydlig, lyhörd och arbetar med bedömning som ett verktyg för lärande samt uppskattar att samarbeta med andra för att utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och NO (Naturorienterande ämnen) och som brinner för undervisning och handledning.

Det är meriterande om du har;
- En väl utvecklad digital kompetens, gärna med Google som arbetsverktyg
- Kunskap i programmering

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt/enligt överenskommelse .

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-10
Referensnummer: A842379

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.

Upplysningar lämnas av:

Märta von Feilitzen
Rektor
Telefon: 0322 616437
E-post: marta.vonfeilitzen@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Ingegärd Henricsson
Lärare/Ombud LR
Telefon: 0322-616716
E-post: ingegard.henricsson@ alingsas.se

Helena Dahlin
Lärarförbundet
Telefon: 0322-616432
E-post: helena.dahlin@alingsas.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster