Barnskötare till Sollebrunns förskola 75-100 %

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Lägg märke till att Bjärke ligger bara 1 timma från Göteborg och Borås, ca 30 min bort från Trollhättan/Vänersborg och bara ca 15 min från Essunga och Vårgårda med bil.
Välkommen till Sollebrunns förskola. Våra lokaler ligger inrymda i Sollebrunns skola samt i det gula huset på baksidan av skolan. Förskolan består av tre avdelningar, Fjärilen, Humlan och Solrosen. Vi har nära till skolbibliotek, skolans gymnastiksal och skogen, vilket ger oss många möjligheter till lek och rörelse.
Du kommer att arbeta i en förskolegrupp 1-4 år som är en av våra tre förskoleavdelningar. Vi söker dig som är genuint intresserad av barn och barns utveckling, lärande och ansvarstagande. En annan kvalitet som vi värdesätter högt är en god förmåga att skapa och bidra till goda relationer.

Arbetsuppgifter:

Alingsås kommuns vision är "Lust att lära". Vi sätter lärandet i centrum för både barn och medarbetare.
Vi bygger på en styrkebaserad organisation där vi tar tillvara på individens förmågor. Vi har också ett systemiskt förhållningssätt där vi bygger på det positiva och ser att alla är en del av ett sammanhang.
Värdesätter du vårt sätt att arbeta samt är en barnskötare som vill skapa meningsfulla, lärande och kreativa sammanhang för våra barn är du välkommen med din ansökan.
Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för planering, genomförande samt uppföljning av det pedagogiska arbetet med barnen.

Kvalifikationer:

Vi förutsätter att du är genuint intresserad av barn och deras utveckling, lärande och ansvarstagande. Vi värdesätter också din förmåga att skapa och bidra till goda relationer och att du är utrustad med flexibilitet, engagemang och samarbetsförmåga.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Bifoga handlingar som styrker din behörighet.
Tjänsten kan tas i anspråk av interna sökande.
Omfattning: Deltid. 75-100%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2019-03-01. Eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-25
Referensnummer: A842574

Andra uppgifter:

Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Andersson
Förskolechef
Telefon: 0322-61 60 74
E-post: ulrika.andersson@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-61 60 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster