<<Tillbaka

Musiklärare till Nanny PalmkvistskolanDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Hos oss på Nanny Palmkvistskolan utgår vi från att alla elever vill och kan. Vi ser olikheterna som vår styrka och alla våra drygt 400 elever från F-6 ska känna sig trygga och stolta! Tillsammans skapar vi möjligheter och utvecklar varandras talanger.

Som medarbetare hos oss möts du av en positiv och engagerad personalgrupp som vill, vågar och kan! Vi ger varandra energi där arbetsglädje har hög prioritet, tillsammans skapar vi en god stämning helt enkelt. På Nanny Palmkvistskolan är vi en hög andel legitimerade lärare vilket bidrar till undervisningskvalitén men också att vi har en bra grund för den vidare skolutvecklingen.

Vi arbetar medvetet med ett språkutvecklande arbetssätt där varje elev ska känna sig trygg och uppleva lyckan med att hitta och utveckla sina individuella förmågor som leder till ett hållbart lärande. Vår ledstjärna är att ge våra elever den högsta möjliga kvalitén på undervisning som är fylld av glädje, nyfikenhet och möjligheter. Vi har också höga förväntningar på våra elever och vet att med de rätta verktygen kan alla lyckas. Vi fångar elevernas intressen, inspirerar dem och väcker deras nyfikenhet. För att underlätta elevernas skolarbete har de tillgång till bärbara datorer, Chrome books och paddor i skolan. Alla våra klassrum är utrustade med smartboards. Och på vår årliga talangjakt lyser alla våra elever inför hela skolan, oavsett om det är solister eller dansgrupper.

Vi är en centralt belägen skola vilket ger oss möjlighet att utnyttja närheten till den pulserande staden där vi kan ta del av kultur och grönområden för att skapa lust till kreativt lärande. Vi satsar på att våra elever ska bli Hjärnstarka, genom bland annat brainbreaks på skolan och upptäcktsfärder i naturen. Välkommen!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i åk 1-6 där du planerar, genomför och dokumenterar undervisningen. Som musiklärare är du också aktiv i planering och genomförande av spontana, kreativa musikarrangemang, skolavslutningar och luciatåg. Du kommer få bygga upp musikundervisningen på skolan från grunden.

Då tjänsten hos oss omfattar 60% har du möjlighet att arbeta 100% genom att kombinera tjänsten med en anställning på en friskola i närheten.

Det finns också möjlighet att fylla ut tjänsten på vårt fritidshem. Där planerar du tillsammans med positiva kollegor en verksamhet utifrån våra mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har legitimation och lärarexamen med behörighet att undervisa i musik alternativt har erfarenhet av att undervisa i musik och arbeta i fritidshemmet.

Vi söker dig som är lyhörd och fokuserar på barnens kommunikation, hur de lär och vad de är nyfikna på. Genom din person och erfarenhet bidrar du till elevernas utveckling genom samspel och dialog med andra. Men du är även bekväm med att arbeta självständigt. Att göra individuella anpassningar för eleverna utifrån de behov du möter ser du som en självklarhet.

Du är engagerad, rak, öppen och har en god organisatorisk förmåga. Du är målinriktad och vill att både du och dina elever ska lyckas. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. Du följer aktivt med i forskning och utveckling.

För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det viktigt att du har ett flexibelt tänk, lätt för att bygga relationer och ett professionellt bemötande. Du skapar goda relationer till elever, kollegor samt vårdnadshavare och arbetar för en god laganda. Du hanterar konflikter och använder humor för att förstärka relationerna med andra. Du är en kreativ, lösningsfokuserad och innovativ pedagog som gillar att prova nya idéer.

Det viktigaste är att du är trygg i dig själv och känner passion för rollen. Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten
Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tveka inte då vi tillämpar löpande urval.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1

Upplysningar

Susanne Lundberg
Rektor
042 - 10 57 27
susanne.lundberg2@helsingborg.se

Pia Swärdh
Biträdande rektor
042-103032 / 0733181752
pia.swardh@helsingborg.se

Fackliga representanter:

Lärarnas riksförbund
042-10 59 98

Lärarförbundet
042-10 54 94

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C27924
Sista ansökningsdatum: 2019-05-27


Sök jobbet här

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF


Läs mer oss här!