Logoped/Språkutvecklare

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Vi söker nu en entusiastisk logoped och språkutvecklare till både övergripande och lokala skoluppdrag.

Arbetsuppgifter:

Du ska inom ramen för skolans uppdrag bistå med logopedisk kompetens med målsättningen att fler barn och elever ska utvecklas positivt och nå kunskapsmålen, med tonvikt vid att stödja det språkutvecklande arbetssättet. Du kommer att ingå i ett team med kollegor som i olika uppdrag stödjer skolornas arbete mot måluppfyllelse.

I uppdraget ingår att stötta och handleda personal samt ha viss individuell kontakt med elever i syfte att utveckla lärmiljön och skapa likvärdiga förutsättningar till kunskapsinhämtning för barn/elever med tal-, språk-, läs- och skrivsvårigheter.

Du kommer att leda utbildningsinsatser för större och mindre grupper, exempelvis TAKK-utbildning, Läslyftet eller mer lokalt utformade insatser.
I uppdraget ingår också att bidra till det digitala utvecklingsarbetet.

Kvalifikationer:

Du bör tidigare ha arbetat inom området skola, gärna på övergripande nivå. Du tycker det är stimulerande att få bidra till skolutveckling i stort, utveckling av undervisningen avseende språkutveckling samt digital utveckling.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i team och nätverk samt ha en koordinerande roll.

Du som söker har ett positivt förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer. Du samarbetar väl med andra samt hanterar många kontaktytor och olika grupper. För att lyckas i rollen krävs det att du dokumenterar strukturerat med god kvalitet samt att du kan planera och prioritera din arbetstid. Vi ser gärna att du är en nytänkande person med ett stort intresse för utvecklingsarbete.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Tidsbegränsat till: 2019-12-31. Eventuellt finns möjlighet till förlängning.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-15
Referensnummer: A843865

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Ulla-Stina Milton
Verksamhetschef
Telefon: 0303-70 37 00

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster