Undersköterska Till Hedens By Korttidsboende

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.

Hedens by är ett korttidsboende för personer som är i behov av vistelse eller växelvård. Platserna används också för avlastning.
Boendet har 8 platser.

Arbetsuppgifter:


Att bistå gäster vid korttidsvistelsen med en omsorg och vård de behöver. Vi har det salutogena synsättet som bas vilket innebär att vi har till uppgift att göra vardagen meningsfull, hanterbar och begriplig för våra gäster.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har stor ansvarskänsla och god empatiförmåga. Arbetsuppgifterna kräver att du är lyhörd, flexibel och att ditt bemötande präglas av respekt. Du ska kunna arbeta självständigt men också vara bra på att samarbeta med personen som beviljats insatser och dennes närstående, med din arbetsgrupp och övriga samarbetspartners. Du måste vara bra på att hantera och avläsa olika situationer och kunna agera på ett ansvarsfullt och självständigt sätt inom ramen för socialtjänstens intentioner och vårt politiska uppdrag. Arbetet fordrar såväl fysisk som psykisk förmåga att periodvis kunna arbeta under hög arbetsbelastning.
Utbildning motsvarande omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som prövas likvärdig och/eller lämplig erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 70% eller enligt överenskommelse.
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2019-04-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-16
Referensnummer: A837894

Upplysningar lämnas av:

Karin Stannemark
enhetschef för Hemtjänsten
Telefon: 031-97 88 14

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare
Telefon: nås via kommunens växel 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster