Sjuksköterskor till område Hälso- och sjukvård, Örgryte-Härlanda, Göteborg

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Nu har du möjligheten att välja var du vill utvecklas vidare i din roll som sjuksköterska. Hos oss erbjuds du en trygg tillsvidareanställning och arbetet innebär många meningsfulla möten som i sin tur ger dig nya kunskaper, insikter och erfarenheter.

I ditt arbete ingår att, inom ditt ansvarsområde planera, utföra och följa upp. Du bedömer och utför evidensbaserade medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, som du ska säkerställa och dokumentera. Vid komplexa medicinska ärenden och vid förändrat hälsotillstånd använder du beslutsstödet ViSam, som hjälper dig i din bedömning hos patient. Detta är ett stödmaterial för våra sjuksköterskor i sin bedömning av förändrat hälsotillstånd hos patient. Du får där vägledning i vilken vård patienten bör få.

Vi vill använda din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas i den riktning du vill.
Vad är du intresserad av?

Ordinärt boende/hemsjukvård och särskilt boende:
Inom ordinärt boende arbetar du med patienterna i deras egna hem. Du utgår från Härlanda Park som ligger centralt i stadsdelen. Inom särskilt boende arbetar du i den enskildes hem på något av våra äldreboenden. Under helger utgår vi gemensamt från Härlanda Park.

BmSS (Bostad med särskild service):
Här arbetar du mot våra BmSS i stadsdelen tillsammans med vår habiliteringspersonal. Brukarna i de aktuella boendena har olika funktionsvariationer och vårt primära mål är att de skall känna sig självständiga och delaktiga i samhället. Hos oss arbetar du dag och enstaka kvällar under en åttaveckors schemaperiod, helgtjänstgöring ingår inte i dagsläget.

Kålltorps Hospice:
Vi är en palliativ vårdenhet med 10 platser. Vården bygger på hospicefilosofin vilken är en symtomlindrande helhetsvård för svårt sjuka och deras närstående i livets slutskede.

ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet):
Vi arbetar med sjukvård i ordinärt boende för våra svårast sjuka patienter som har behov av insatser från det samlade ASIH-teamet. ASIH-teamet i Örgryte-Härlanda är ett av totalt fyra team i Göteborgs Stad. Vi arbetar i team med läkare, kurator och dietist från palliativa enheten, SU. Vårt team ansvarar för ASIH-vården i Örgryte-Härlanda, Angered och Östra Göteborg. Våra patienter är till största del palliativa.

Natt:
Du tjänstgör i hela vår hälso- och sjukvårdsorganisation nattetid kl. 21-07, där ingår äldreboenden, ASIH, ordinärt boende samt, individ och familjeomsorgen. Kålltorps Hospice söker sjuksköterskor för nattjänst, kl. 21-07.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska och har du erfarenhet från arbete inom vården är det meriterande. Eftersom vi arbetar inom ett stort geografiskt område är B-körkort ett krav för samtliga enheter förutom Hospice. Vidare behöver du ha goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera och kunna kommunicera med våra patienter och närstående.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du självständigt med behandlings- och omvårdnadsinsatser för den enskilde, som du även följer upp och dokumenterar. Trots att ditt arbete är självständigt ingår du i team med andra professioner som är viktiga för patienten.

För oss är det viktigt att du är en ansvarsfull medarbetare som förstår vikten av ditt arbete och hur det påverkar andra. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och använder din tid effektivt. En viktig del i ditt uppdrag är mötet med patienten och dess närstående. Du har ett gott bemötande där du kan visa respekt, hänsyn och empati. Det är viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor för att kunna ge våra patienter bästa tänkbara vård.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi är nyfikna på dig!

Antal tjänster: 8

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2018-04-01 eller enligt överenskommelse. Helg- och kvällstjänstgöring.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: 25/19

Andra uppgifter:

Varmt välkommen med din ansökan! Du söker tjänsterna genom vårt rekryteringssystem genom att följa länken nedan. I slutet av ansökningsförfarandet kommer du att få svara på frågor kring bland annat vilket område du är intresserad av.

Vid specifika frågor kring respektive enhet kontakta gärna följande chefer:

Ordinärt boende/hemsjukvård eller Bmss
Gun Engström, Enhetschef
031-365 56 13 gun.engstrom@orgryteharlanda.goteborg.se

Särskilt boende
Wenche Bümming, Enhetschef
031-365 61 29 wencke.bumming@orgryteharlanda.goteborg.se

Kålltorps Hospice:
Mitra Sharifi Jahanfard, Enhetschef
031-365 51 83 mitra.sharifi.jahanfard@orgryteharlanda.goteborg.se

ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet) eller natt:
Sofia Hansen, Enhetschef
031-365 64 58 sofia.hansen@orgryteharlanda.goteborg.se

Till dig som är nyexaminerad sjuksköterska erbjuder Göteborgs Stad ett Introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Programmet ger dig de bästa förutsättningarna som krävs för att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård. Du får en trygg start och möjlighet att utvecklas i din profession.

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Vista Soltani
Rekryteringsstöd
Telefon: 031-365 51 44
E-post: vista.soltani@ orgryteharlanda.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Björn Johansson
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0736-656309

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster