Sommarvikarier till Hemsjukvården

Tillbaka

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Arbetsuppgifter:

Inom området hemsjukvård söker vi nu dig som studerar på sjuksköterskeprogrammet eller är undersköterska, för sommarvikariat.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete i våra verksamheter inom hemsjukvård, äldreboende och funktionshinder med möjlig tjänstgöring dag och kväll.

Ditt arbete innebär att du självständigt kan utföra planerade hälso- och sjukvårdsinsatser alternativt på delegering från sjuksköterska. Insatserna kan bland annat bestå av blodtrycksmätning, venprov, subcutana injektioner och sårvård.

För oss är det viktigt att du kan skapa trygghet och säkerhet hos vårdtagaren samt kan utföra ditt arbete med god kvalité. Du arbetar konsultativt, hälsofrämjande och förebyggande, samt bidrar till samverkan kring den enskilde vårdtagaren.

Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och en individuell bredvidgång.

Ta chansen att arbeta som sommarvikarie hos oss och bredda dina erfarenheter och kunskaper för framtida yrkesmöjligheter! Välkommen med din ansökan redan idag! I denna rekrytering kommer urval och intervjuer att ske löpande.

Kvalifikationer:

• Studerar vid sjuksköterskeprogrammet och har avslutat termin 4 alternativt utbildad undersköterska med vana att på delegering utföra HSL insatser
• Körkort
• Goda datakunskaper
• Du ser helheten och kan arbeta målinriktat med varje vårdtagare
• God samarbetsförmåga
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg

Stor vikt kommer att läggas på din samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 5

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-16

Arbetsgivarens referensnummer: A843043

Upplysningar lämnas av:

Irene Heller
Enhetschef SSK äldreboende och funktionshinder dag
Mobiltelefon: 0767-88 75 98
E-post: irene.heller@molndal.se

Maria Arrhenius
Enhetschef ASIH-teamet och SSK natt och korttid
Mobiltelefon: 0707-25 82 49
E-post: maria.arrhenius@ molndal.se

Sandra Hult
Enhetschef SSK hemsjukvård dag
Mobiltelefon: 0708-764721
E-post: sandra.hult@molndal.se

Tillbaka