Lärare med drivkraft - i Matematik + NO till Ekdalaskolan i Mölnlycke

Tillbaka

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Ekdalaskolan är en 6-9-skola med ca 400 elever som ligger centralt i Mölnlycke. Skolans elever är engagerade i elevråd, rastaktiviteter och i våra traditioner.

Kommunikationerna till vår skola är goda och det tar ca 15 minuter med buss från Korsvägen, Göteborg. Härryda kommun har som skolkommun gjort sig känd för goda resultat och ett systematiskt arbete för likvärdighet med bl.a. gemensam kompetensutveckling såsom pedagogiska eftermiddagar.

För mer information: http://www.harryda.se/ekdalaskolan

Arbetsuppgifter:

Oj, vår skola växer och vi söker lärare som vill växa med oss. Är du en person som är engagerad och nyfiken? Vi söker dig som tror på kraften i goda relationer och lagarbetets styrka. Vi vill att du uppskattar samarbete och vågar att utmana dig själv. Då vi är en liten skola kan vi bygga trygga sammanhang och VI-känsla. Med höga förväntningar på elevers delaktighet vill vi skapa arbetsglädje och engagemang. Som en lärande organisation delar och lär vi av varandra. Vi är en skola med en gemensam ambition att arbeta språkutvecklande och ämnesövergripande. Under nästa läsår fortsätter vi arbetet med likvärdig undervisning och flexibla lärmiljöer.

Ekdalaskolan erbjuder dig arbetsglädje, en stöttande elevhälsa, kloka arbetskamrater och en stabil skolledning. Tillsammans arbetar vi utifrån kommunens pedagogiska helhetsidé Rötter och vingar med syfte att utrusta eleverna med mod, självkänsla och framtidstro.

Kvalifikationer:

Du är självklart legitimerad lärare. Du ska kunna arbeta digitalt och kunna använda många olika vägar till lärande. Vi lägger dessutom stor vikt vid ämneskunnighet samt personlig lämplighet. Tjänsten innebär undervisning i matematik och NO i årskurs 7 samt mentorskap i årskurs 7. Är du nyexaminerad får du självklart en kvalificerad mentor under ditt första år.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Kontakta gärna oss rektorer om du vill veta mer om vad tjänsten innebär.
(Med reservation för att tjänsten kan komma att tas i anspråk av annan övertalig i kommunen.)

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: A858731

Upplysningar lämnas av:

Sanna Ingelstam-Duregård
Rektor
Telefon: 031-724 61 90
E-post: sanna.ingelstam-duregard@ harryda.se

Patrik Johansson
Rektor
Telefon: 031-724 61 85
E-post: patrik.johansson@ harryda.se

Facklig(a) företrädare
Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Tillbaka