Intresseanmälan - Timvikarie till Hemtjänsten

Tillbaka

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Är du intresserad av att göra skillnad och har ett genuint intresse av att jobba med människor?

Då kan vi erbjuda dig ett omväxlande, utvecklande och roligt arbete som ger dig erfarenheter för livet. När du arbetar i Hemtjänsten kommer du göra en viktig och uppskattad insats med stor betydelse för våra äldre.

I Hemtjänsten utförs dagligen insatser till personer som har behov av hjälp och stöd i sitt hem. Allt från en härlig frisk promenad med gott sällskap, till att laga mat och ge medicin. Våra instanser ger en trygghet och meningsfullhet för våra äldre i kommunen.

Arbetsuppgifter:

Det är extra viktigt för oss att du trivs och känner dig trygg med dina arbetsuppgifter då du ersätter ordinarie personal vid ev frånvaro. Vi ger dig därmed en god introduktion med bredvidgång och utbildning i läkemedelshantering.

Som timvikarie hos oss väljer du själv hur mycket och när du vill jobba. Du kommer få en inloggning till ett bokningssystem som heter TimeCarePool där du lägger dig tillgänglig de tider som passar just dig att jobba. Utifrån din tillgänglighet kan du sedan bli bokad efter verksamhetens behov.

Att vara timvikarie passar utmärkt att kombinera med studier eller andra sysselsättningar eftersom du själv styr dina arbetstider och arbetsdagar. Arbetstider för Hemtjänsten sker på dagtid, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett positivt synsätt, initiativförmåga och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Tveka inte på att lämna in en intresseanmälan och gör en viktig insats i någons vardag redan idag!

För att arbeta i Hemtjänsten:
- Måste du fyllt 18 år
- B-körkort är ett krav
- Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift, fler språk är meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom vård- och omsorg.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Intervjuer och tillsättning av timvikariat tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Antal platser: 20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-07-31

Arbetsgivarens referensnummer: A844180

Upplysningar lämnas av:

Pia Nielsen Johansson
Enhetschef Hemstjänsten
Mobiltelefon: 0303- 73 85 85
E-post: pia.nielsen-johansson@ stenungsund.se

Tillbaka