Engagerad Undersköterska till nystartat LSS boende sökes!

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Västra Palmgrensgatan är ett helt nybyggt LSS boende med inflyttning i Januari 2019. I samband med inflyttningen söker vi nu dig som vill vara med och bygga en helt ny arbetsplats tillsammans med oss!

Boendet på Västra Palmgrensgatan är ett LSS boende bestående av 6 lägenheter för brukare med förvärvad hjärnskada. Boendet har hög tillgänglighet och därmed en målgrupp som har varierande omvårdnadsbehov. Detta innebär att det i arbetet förekommer lyft och förflyttningar, givetvis med hjälpmedel. Lokalerna har ett stort fokus på sinnesstimulering för brukare och har bland annat ett SPA-rum med bubbelbadkar. Vi ser det därför som meriterande om du som söker har arbetat med eller har intresse för arbete med sinnesstimulering.

Arbetet som undersköterska hos oss innebär att stödja den enskilde individen i det dagliga livet både i och utanför bostaden. Uppdraget som stödassistent kräver förmåga att skapa god struktur för att stötta brukarna i vardagen. Brukaren ska givetvis vara delaktig i planeringen av stödet samt i samhällslivet i övrigt vilket du aktivt arbetar för. Du kommer att jobba med dokumentering, genomförandeplaner och uppföljning av dessa.

I tjänsten ingår att samverka med både brukare, anhöriga, godemän, skola och kollegor, vilket kräver att du som söker har en god kommunikations- och samarbetsförmåga samt visar lyhördhet både för brukare och andra du stöter på i arbetet. Det ingår även i tjänsten att ta emot delegering enligt Hälso- och Sjukvårdslagen.

Hos oss finns utrymme att göra det brukarna vill, tillsammans gör ni olika aktiviteter som du kanske inte skulle prövat att göra annars! Här har du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen ur andra människors perspektiv. I ditt arbete skapar du värdefulla, långa relationer med andra människor och stöttar dem som har svårt att göra sin röst hörd.

Vi erbjuder dig en trygg anställning med ett flexibelt och meningsfullt arbete där du har möjlighet att påverka arbetets innehåll och dina arbetstider. Vi arbetar enligt schema, dag/kväll varannan helg.

Vill du bli en del av vårt nya härliga gäng på Palmgrensgatan? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer:

Vi vill att du som söker har en omvårdnadsutbildning inriktning stödassistent/undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom området och förståelse för tydliggörande pedagogik. Har du dessutom erfarenhet från psykiatrin ser vi även detta som en fördel.

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-15
Referensnummer: A839004

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykel förmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudande om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ann Johansson
Enhetschef
Telefon: 031-3661208

Fackliga företrädare:

Erika Sjöblom
Kommunal
Telefon: 0736664898

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster