Vill du jobba som personlig assistent?

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Arbetsuppgifter:

Vill du ha ett givande och meningsfullt jobb där du får möjlighet att göra skillnad i andra människors liv? Då ska du läsa mer om tjänsterna hos oss.

Nu söker vi två nya medarbetare till personlig assistans i Mölndals Stad. Som personlig assistent är du en persons stöd i vardagens alla situationer. Det innebär ett omväxlande jobb där du stöttar brukaren vid allt ifrån matsituationer, på- och avklädning, personlig hygien till fritidsaktiviteter och kommunikation.

Du kommer att ingå i en större arbetsgrupp som regelbundet träffas för arbetsplatsträffar och brukarmöten vilket skapar forum för pedagogiska diskussioner och reflektion.

Tjänsterna har en sysselsättningsgrad mellan 70-100%.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om autism och lågaffektivt bemötande. Ett lyhört och flexibelt förhållningssätt är viktigt i jobbet som personlig assistent liksom förmåga att motivera och möta varje brukare utifrån dennes förutsättningar.

Genomförandeplanen där brukarens behov står i fokus är vårt främsta arbetsredskap och som personlig assistent får du stor möjlighet att anpassa stödet för varje individ. Arbetet innebär mycket ensamarbete som förutsätter att du känner dig bekväm i att ta eget ansvar och initiativ.

• Du är utbildad stödassistent, undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.
• Har kunskap och erfarenhet av social dokumentation
• Har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
• Körkort är meriterade

Övrigt
Arbetet är förlagt dagtid, kvällar, sovande jour och varannan helg. Vi använder oss av schemaverktyget Time Care som gör det möjligt att påverka sitt schema.

När du arbetar som personlig assistent på roterande schema i Mölndals stad har du en arbetstidsförkortning och arbetar bara 37 timmar/vecka vid heltidsarbete!

Vi erbjuder 2.000 kronor i friskvårdsbidrag per år och möjlighet att semesterväxla.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-03-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Referensnummer: A839751

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Renée Johansson Alldén
Enhetschef Personlig assistans
Telefon: 031-315 27 42

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster