Grundskollärare år 4-6 till Olseröds skola

Vi vill att du kommer till oss på Olseröds skola! Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill bilda ett gott lärarteam kring våra elever på mellanstadiet. Vi är en engagerad lärarkår med stor tillit till varandra och ett positivt förhållningssätt till elever och lärande. Vi arbetar tillsammans, stöttar och hjälper varandra.

Olseröds skola är en 3-6-skola, ca.1.5km från Kungälvs centrum. Vi har ca 180 elever fördelade på fyra årskurser. På skolan finns också fritidshem och fritidsklubb. Vi är en skolenhet under en rektor tillsammans med Klöverbackens skola F-2, ca tio min promenadväg bort.

Hos oss kommer du att ingå i ett lärarkollegium som präglas av engagemang, professionalitet och arbetsglädje. Det kollegiala lärandet är välutvecklat och hos oss finns ett långt framskridet skolutvecklingsarbete. Vi är extra stolta över vårt digitala utvecklingsarbete. Vi strävar mot ett inkluderande arbete och har ett fokus på att utveckla våra lärmiljöer för alla elever. För oss är det självklart att vi arbetar tillsammans och skapar goda förutsättningar för att eleverna ska trivas och utvecklas så långt möjligt.

Välkommen med en ansökan till din framtid på Olseröds skola!

Arbetsuppgifter:

Vi söker grundskollärare till årskurs 4-6. Största delen av tjänsten ligger mot en årskurs, klasslärare, men kan också om önskemål finns formas utifrån behörighet och kompetens att omfatta fler årskurser och klasser.

Du arbetar som grundskollärare med elever på mellanstadiet där du leder och stimulerar eleverna i deras lärande och personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande sätt utifrån elevernas egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med den enskilde eleven i centrum, tillsammans med dina lärarkollegor. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor i ett arbetslag där ni delar ansvar och uppdrag. Du kommer att ha ett mentorskap och undervisa utifrån dina behörigheter i aktuella klasser.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare för aktuell årskurs.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och ser formativ bedömning som en självklar del av din undervisning. Du skall ha god datorvana och se IKT som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, struktur och riktning Vi vill att du ska vara engagerad, flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss behöver du ha en positiv elevsyn där eleven står i fokus och vara duktig på att skapa goda och motivationshöjande relationer.

Före anställning ska;
• lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg lämnas in,
• giltigt utdrag ur polisens belastningsregister lämnas in eller visas upp, beroende på skolform.

Intervjuer och rekrytering sker löpande under annonseringstiden.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A846577

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Johan Gilberth
rektor
Telefon: 0303-239750 alt. 0724-516077

Fackliga företrädare:

Fredrik Dahlberg
LR
Telefon: 0724-519345

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767-73 28 77, 0303-23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster