Elevassistent

Hästhagenskolan är en F-5-skola där vi har en bred behörighet både i förskoleklass, skola och på fritidshemmet. Verksamheten är fördelad på tre stycken arbetslag och skolan är uppdelad på fyra stycken lokalpaviljonger, skolrestaurang och idrottssal. Skolgården är stor och det finns också en fotbollsplan i skolans närområde. Skolan även belägen i vackra Floda, nära till både skolskog, sjö, djupare skog och Floda station med tåg och bussar.

Arbetsuppgifter:

Under skoltid kommer du att ansvara för att stödja enskilda elever i undervisningen. Du kommer vara en viktig länk mellan undervisande lärare och eleven. Eleven behöver även stöd under rast och i samband med måltider. Du behöver kunna inspirera, utmana och hitta vägar utifrån elevens intresse och motivation. På eftermiddagen kommer du tillsammans med övrig personal driva skolans klubbverksamhet för eleverna i åk 4 och åk 5.

Kvalifikationer:

Som person är du social och har lätt för att få kontakt med andra människor. Du behöver kunna entusiasmera och vara intresserad av människors utveckling. Du är lugn och trygg i dig själv, samtidigt som du är öppen för nya utmaningar, lösningsorienterad och lyssnar på andras behov. Meriterande om du arbetat med barn och människor tidigare och har någon forma av pedagogisk utbildning.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-03-01
Tidsbegränsat till: 2019-06-12

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-20
Referensnummer: A848287

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka 3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Marie Wallberg
Rektor
Mobiltelefon: 0725-300 30 18
Telefon: 0302-52 18 15
E-post: marie.wallberg@lerum.se

Leif Hartsner
Rektor, Hästhagenskolan
Telefon: 0302- 52 18 57
E-post: leif.hartsner@lerum.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.



<< Tillbaka till listan över lediga tjänster