Lärare åk 1-3 Katrinebergsskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

På Katrinebergsskolan bygger vi för framtiden. En om-och nybyggd skola står klar i augusti 2019 med en modern interiör som ett öppet tillgängligt bibliotek, en verkstadsmiljö där slöjd, bild och teknik samsas samt en väl tilltagen musiksal.

Den stora skolgården kommer inbjuda till mycket lek och rörelse och alldeles intill skolan finns en aktivitetsplan. Skolan har sedan hösten 2017 en musikprofil i nära samarbete med Kulturskolan. Viktigast för oss är att skapa trygghet, kamratskap och arbetsro för de nuvarande 150 eleverna i åk F-6 på skolan.

Söker du en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter att påverka verksamheten och tillsammans utveckla en skola? Då är det här en tjänst för dig. Vi söker dig som vill vara med och forma vår framtida undervisning. Du blir en del av ett kompetent team med unika möjligheter att bidra till utvecklingen av en ny skola i nära samarbete med kollegor.Arbetsuppgifter:

Klasslärare i åk 1

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad lärare för de yngre skolåren. Du är nyfiken, driven, tycker om utmaningar och har ett positivt förhållningssätt. Du är van att samarbeta och bidra med dina kompetenser och idéer.
Du är väl förtrogen att arbeta med digitala verktyg och en merit är att du kan programmet Novaschem.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-04-08. Tillträde 20190408 eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-15
Referensnummer: A843891

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Anna Maria Åkerberg
bitr. rektor
Mobiltelefon: 0728-62 53 87
E-post: anna.maria.akerberg@ molndal.se

Cristina Flygelring
Rektor
Mobiltelefon: 0707-258142
E-post: cristina.flygelring@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster