Sommarvikarier/ timvikarier 2019

Tillbaka

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

För mer information: https://ale.se/

Arbetsuppgifter:

Vi har behov av sommarvikarier/timvikarier till äldre- och funktionshinderenheten samt nattpatrull.

Som vikarie innebär det att du ger vård och omsorg utifrån gällande lagstiftning, riktlinjer och ramar, samt aktivt bidrar till att omsätta verksamhetsplanen i praktiken. Insatserna ska vara kvalificerade, individuellt anpassade och skapa förutsättningar för omsorgstagare att leva ett tryggt och självständigt liv med god livskvalitet.
Serviceuppgifter och viss administration ingår också.

Vi har en 24-timmarsverksamhet och erbjuder dig ett omväxlande sommarjobb med arbetstider både dag, kväll, natt och helg.

För att ge dig en bra start får du en introduktion och utbildning anpassad till ditt arbete.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har gått omvårdnadsprogrammet, är student inom yrkesområdet eller har annan utbildning/erfarenhet.
Saknar du utbildning men har ett brinnande intresse för att jobba med människor är du också välkommen med din ansökan.
Som person vill vi att du är initiativrik, ansvarstagande och flexibel. Det är viktigt att du kan se individens behov och är öppen och lyhörd.
Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Då många uppdrag och arbetsplatsers placering kräver att du kan förflytta dig med bil ser vi väldigt gärna att du har körkort för bil.

Språkkunskaper utöver svenska språket samt erfarenhet inom yrkesområdet är meriterande.

För att arbeta på Bemanningsenheten krävs att du har ett giltigt utdrag (högst ett år gammalt) från belastningsregistret . Ansökningsblanketten hittar du i länken nedan.

https://polisen.se/Stockholms_lan/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd. Detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal platser: 150

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A857922

Upplysningar lämnas av:

Elisabeth Lindberg
Enhetschef, Bemanningsenheten
Telefon: 0704-32 03 46

Lena Börjesson
Arbetsledare
Telefon: 0303-70 30 41
E-post: lena.borjesson@ale.se

Ingegerd Karlbom
Arbetsledare
Telefon: 0303-70 31 06
E-post: ingegerd.karlbom@ale.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Tillbaka