Gryaab söker sommarjobbare som underhålls- och förrådstekniker

Gryaab jobbar för ett renare hav! Det är vi på Gryaab som tar hand om avloppsvattnet från Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Vi tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har idag 100 tillsvidareanställda och omsätter cirka 360 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning.

Arbetsuppgifter:

I denna roll arbetar du i verkstads- och förrådsgruppen inom avdelningen för teknisk försörjning. Gruppen ansvarar för godshantering, reparationer, ombyggnader och underhåll på anläggningens mekaniska utrustning tillsammans med entreprenörer och driftpersonal.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat reparationer, underhåll, förrådshantering, inventering, godshantering och truckkörning av transporter.

Kvalifikationer:

Du som söker det här vikariatet behöver vara över 18 år av säkerhetsskäl, för att få hantera maskinerna på plats. Vi tror att du studerar på YH/KY-utbildning inom maskin- och verkstadsteknik eller process- och underhållsteknik Alternativt har du en gymnasieexamen inom teknik, som angränsar till vår verksamhet. Du har B-körkort och helst truckkort. Önskvärt är om du har kunskaper inom svetsteknik och mekanik. Vi tror också att du har tidigare vana av beställningssystem. Som person är du positiv, öppen och engagerad. Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-06-11
Tidsbegränsat till: 2019-08-16

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A845123

Upplysningar lämnas av:

Bob Cermann
Gruppchef Verkstad
Telefon: 031-64 74 58

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster