Psykiatrisjuksköterska/ sjuksköterska till omsorgsförvaltningen

Tillbaka

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!

Arbetsuppgifter:

Är du redo för nästa utmaning? Vill du jobba i ett utvecklande och spännande yrke? Då har vi jobbet för dig som psykiatrisjuksköterska!

I omsorgsförvaltningens sjuksköterskeorganisation arbetar ca 130 sjuksköterskor. Vi söker dig som vill arbeta mot psykiatri i en arbetsgrupp med fyra sjuksköterskor. Det är ett fritt arbete och du har möjlighet att forma och planera din dag tillsammans med dina kollegor. Arbetet är förlagt dagtid, måndag-fredag.

I dina arbetsuppgifter ingår PAS ansvar, teamträffar, bedömning och dokumentation av hälso- och sjukvårdsfrågor. Du kommer att delegera och handleda personal samt vara en viktig del i samarbetet med omsorgstagaren, anhöriga, sjukgymnast, arbetsterapeut, enhetschef och handläggare. Som sjuksköterska arbetar du som handledare till baspersonalen i hälso- och sjukvårdsfrågor. Externa kontakter med psykiatri, vårdcentral och sjukhus. Utbildning till baspersonal kan förekomma.

Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare.

Självklart har vi kollektivavtal. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, kommunalhälsovård och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo.

Kvalifikationer:

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du är psykiatrisjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska.

Det är viktigt att du har ett gott bemötande och är bra på att visa respekt och förståelse för andra människors behov och känslor. Samt att arbeta med omvårdnadsuppgifter utifrån ett medicinskt perspektiv. Som person är du ansvarstagande, flexibel och lyhörd för både patienter, anhöriga och kollegor. Du behöver ha en god förmåga att organisera, strukturera och självständigt handleda baspersonal.

Det är ett krav att du har B- körkort, liksom goda datorkunskaper och att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13

Arbetsgivarens referensnummer: OMS 335/18

Upplysningar lämnas av:

Louise Bertilsson
Avdelningschef
Telefon: 0470-79 67 68

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
Telefon: 0470-410 00

Tillbaka