Semestervikarier till vårt omsorgsteam i Björndammen

Tillbaka

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Hej alla glada sommarjobbare!

Alla som behöver ska få bra vård och omsorg, även på sommaren! Därför behöver vi er glada sommarjobbare till Björndammens hemtjänst och Mosaikens Trygghetsboende i Partille.

Så vad gör man hos oss då? Som timanställd undersköterska/vårdbiträde kommer du att utföra arbete av socialt, medicinskt och omvårdnadskaraktär. Det är av största vikt att du värnar om varje omsorgstagares integritet. I arbetet ingår det också att svara på trygghetslarm och dokumentera i vårt program VITAE. Därför är det viktigt att du kan behärska svenska språket i tal och skrift. Arbetstiden innebär att du arbetar både dag, kväll och helg.

Du kommer att möta våra omsorgstagare som har olika personligheter och livsöden. Du arbetar självständigt men har nära samarbete med din arbetsgrupp, samordnare, enhetschef och sjuksköterskor. Detta innebär att vi tycker om och uppskattar nära kommunikation i vår arbetsgrupp. Att arbeta i vården är otroligt givande och genom att sommarjobba hos oss får du värdefulla erfarenhet att ta med vidare i livet.

Kvalifikationer:

För att få arbeta i verksamheten behöver du ha fyllt 18 år och har du körkort är det toppen, men en cykel funkar bra också! Vi kommer begära in ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för anställning. Utdrag gör du enkelt på polisens hemsida:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Har du utbildning inom vård och omsorg har du en bra grund att stå på. Har du inte det men känner att du är rätt person för jobbet vill vi gärna se din ansökan också! Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och det vi anser viktigast är att du tar ansvar för din arbetsuppgift och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är människor vi arbetar med och det blir inte alltid som vi planerat. Där behöver du tänka om och se nya möjligheter i förändringen.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi genomför urval och intervjuer löpande. Ansök därför så snart som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 8

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-15

Arbetsgivarens referensnummer: 63/19

Upplysningar lämnas av:

Johanna Dröscher
Samordnare Hemtjänsten Björndammen
Telefon: 031-792 95 65
E-post: johanna.droscher@ partille.se

Camilla Lange
Samordnare
E-post: camilla.lange@partille.se

Facklig(a) företrädare
Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-392 21 26

Tillbaka