Timvikarier inom förskola, Östra Göteborg

I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 1800 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 50 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden. Stadsdelens struktur och mångfalden bland invånare och medarbetare gör arbetet hos oss utvecklande och lärorikt.

Som anställd hos oss gör du en viktig insats för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att leva, verka och bo i. Genom ditt arbete är du med och utvecklar staden tillsammans med andra. Vill du vara en del av detta?

Arbetsuppgifter:

Bemanningsenheten i Östra Göteborg söker nu timvikarier till våra förskolor i Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby.

Din roll är att, tillsammans med kompetenta kollegor skapa trygga barngrupper och bidra till en lustfylld vardag med barnens bästa i fokus.

Som timvikarie i förskolan kan du bli bokad på kortare och längre uppdrag. I rollen bidrar du till att den dagliga verksamheten och rutinerna upprätthålls, så att barnen får en trygg och lärorik dag. Ditt arbete handlar till stor del om ansvarstagande och samspel med andra människor. Vår målsättning är att förskolan ska vara en plats där barn och personal trivs, vilket vi anser skapar goda förutsättningar för lärande.

Du väljer själv vilka dagar du kan arbeta genom att lägga in det i vårt bokningssystem. Du får sedan erbjudande om arbetspass när förskolorna behöver vikarier.

Kvalifikationer:

Det är meriterande om du har utbildning inom området eller erfarenhet av arbete i förskola eller liknande verksamhet. Du som söker är tillmötesgående och har en positiv attityd - även i pressade situationer. Du trivs i samarbete med andra och bidrar till ett bra arbetsklimat, du förstår även det gemensamma uppdraget och agerar utifrån det. Vi ser att du har vilja och förmåga att hjälpa andra och sätter dig snabbt in i förskolans rutiner och arbetssätt.

Som timvikarie hos oss vill vi att du är flexibel gällande arbetstider och arbetsplatser. För att kunna kommunicera med kollegor, barn och föräldrar samt för att kunna ta del av instruktioner och dokumentera, behöver du ha tillräckliga kunskaper i det svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

För att kunna arbeta som timvikarie behöver du ha fyllt 18 år.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Urval och intervju sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A847108

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Östra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag och även ett flertal rabatterade aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Annica Helander
Bemanningsplanerare
Telefon: 031-3654673

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 15

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster