Äldreomsorgen Lerums kommun söker timvikarier omgående med möjlighet till sommarvikariat

• Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete där du kan göra skillnad! Du kommer att arbeta med individuell omsorg och service till äldre i eget boende vi behöver timvikarie både till särskilt boende och hemtjänst.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är skiftande och individanpassade efter beslut av kommunens biståndshandläggare. Det kan vara personlig omvårdnad, aktiviteter, städ, och inköp. I arbetsuppgifterna ingår även en del administrativt arbete som exempelvis innebär dokumentation reglerat av socialtjänstlagen.
Du utför också sjukvårdsuppgifter på delegering från sjuksköterska.

Du får givetvis en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter.

Kvalifikationer:

Du är positiv och har en god förmåga att möta människor i olika situationer. Du är duktig på att dokumentera och på att kommunicera i tal och skrift. Du ska ha god datorvana då uppdraget kräver dokumentation och datorer används som ett arbetsredskap. Vi ser gärna att du har (färdig/ pågående) utbildning inom vård och omsorg eller erfarenhet av äldreomsorg.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är önskvärt.

Antal tjänster: 10. Äldreomsorgen Lerums kommun söker timvikarier omgående med möjlighet till sommarvikariat. Tillträde enligt överenskommelse

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-31
Referensnummer: A746431

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Therese Gustafsson
Samordnare Hemtjänsten
Mobiltelefon: 0302-521430
E-post: therese.gustafssson@ lerum.se

Marith Svensson
Samordnare Särskilt boende
Mobiltelefon: 0302 - 522261
E-post: marith.Svensson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster