Vikarierande enhetschef hemtjänst Natt/ Larm

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

Äldreomsorg och hälso- och sjukvården i Lundby söker en vikarierande enhetschef för hemtjänst natt/larm. Innehavare av tjänsten kommer att gå in i ett fackligt uppdrag som varar som längst två år. Inom enheten arbetar idag drygt 20 medarbetare och en administratör med planeringsansvar.

Som enhetschef ska du:
- leda, utveckla och följa upp verksamheten vad gäller kvalitet, medarbetare och arbetsmiljö
- ansvara för och följa upp ekonomin för din enhet
- delta aktivt i områdets ledningsgrupp
- samarbeta med andra, både internt och externt

Hemtjänsten i Göteborgs stad är i ett spännande utvecklingsarbete där vi inför mobilt arbetssätt för medarbetarna.

Låter det som ett spännande uppdrag? Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Vi söker dig, som tillsammans med medarbetarna har engagemang och förmåga att leda arbetet framåt i äldreomsorgen och hälso- och sjukvården i Lundby. Det är viktigt att du kan utveckla medarbetarnas kompetens och ge dem förutsättningar att vara delaktiga i verksamheten. För att nå verksamhetens mål ska du vara intresserad av ett verksamhetsnära och kommunikativt ledarskap där du skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö. I din styrning av organisationen finns utgångspunkten i äldreomsorgens verksamhetsidé och Göteborg Stads övriga måldokument.

För det här uppdraget söker vi dig som har en socionomexamen eller annan motsvarande högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet från ledande befattningar inom omsorg av äldre är meriterande.

Du gillar att vara ledare och har en tydlig kommunikation som skapar förtroende och goda relationer. Genom din positiva inställning, ditt prestigelösa agerande och mod skapar du delaktighet och inspirerar dina medarbetare och kollegor. Du tycker om att organisera, prioritera och har förmåga att driva frågor framåt för att åstadkomma resultat.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A837354

Andra uppgifter:

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess och använder oss av arbetspsykologisk testning som en del i urvalsarbetet för att säkerställa en rättvis och jämlik rekryteringsprocess.

Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Charlotte Björk
Områdeschef
Telefon: 031-366 73 83

Fackliga företrädare:

Helena Hellashjärta Magnusson
Vision
Telefon: 031-3667533

Kommunal
Telefon: 031-366 72 05

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster