Jobba på återvinningscentral!

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tekniska förvaltningens avdelning återvinning och avfall svarar för återvinning och avfall i Mölndals stad. Mölndal är i en aktiv fas med att utveckla och öka källsorteringen för våra invånare. Våra mål är god service, hållbar avfallshantering samt god säkerhet och arbetsmiljö. Vi hämtar hushållsavfall och slam hos våra abonnenter samt återvinningsmaterial i miljöhus och återvinningsstationer. Mölndal har två återvinningscentraler, en i Lindome och en i Kikås med tillhörande avfallsanläggning. Återvinning och avfall har cirka 60 anställda.

Mer information finner du på vår webbplats www.molndal.se.

Arbetsuppgifter:

Då en medarbetare snart ska gå på tjänstledigt för studier söker vi nu efter en ny kollega för ett längre vikariat med möjlighet till förlängning. Du kommer att ingå i en grupp med 7 ordinarie heltidsanställda medarbetare och 4 visstidsanställda helgarbetare som arbetar med att driva våra återvinningscentraler i Lindome respektive Kikås. Ditt arbete kommer att vara schemalagt med rullande schema där kvällar och helger ingår. Ensamarbete förekommer.

I arbetet ingår framförallt kundkontakt och att anvisa kunderna rätt på återvinningscentralen för att sortera sitt farliga avfall och grovavfall. Du ska ansvara för att det är ordning och reda på anläggningen, frakta, ställa undan och omlasta tyngre avfall med truck och eventuellt hjullastare, beställa hämtning av olika material från anläggningen, vara behjälplig vid vågen till avfallsanläggningen vid behov, vara behjälplig ute på avfallsanläggningen gentemot entreprenörer och utveckla rutiner och aktiviteter på anläggningarna för att främja ökad återanvändning och återvinning i linje med stadens och verksamhetens mål.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med gymnasieutbildning och stort miljöintresse. Du skall minst ha truckkort AB och erfarenhet med körning av truck. Du ska helst inneha utbildning inom ADR 1.3 eller högre. Vi kräver även att du har B-körkort eller högre behörighet. Tjänsten kräver att du har god datorvana och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Branscherfarenhet och att du jobbat i Flintabs vågsystem Viktoria är meriterande. Vi ser också gärna att du har Hjullastarkort godshantering eller högre behörighet, och att du kan uttrycka dig väl i tal på engelska.

Då ett av våra stora mål är hög kundnöjdhet bör du vara serviceinriktad och ha ett glatt, trevligt och pedagogiskt sätt gentemot våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom service, initiativ- och ansvarstagande, flexibilitet och lyhördhet. Du har förmåga att samarbeta både i grupp och att ta ett individuellt ansvar.
Tjänsten kräver god fysik.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Vikariat t.o.m. januari 2020. Tillträde mitten av januari 2019.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A834603

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Löpande urval tillämpas. Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Anders Hjelm
Enhetschef Behandling
Mobiltelefon: 0709-64 75 59
Telefon: 031-315 14 71

Pierre Bolvede
Avdelningschef
Telefon: 0768-81 55 82

Fackliga företrädare:

Tommie Krouthén
Kommunal
Telefon: 0735-848320

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster