Fritidspedagog/ lärare i fritidshem till Kopperskolan

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Kopperskolan ligger lugnt och naturskönt nära centrum och idrottsanläggningar. Här finns drygt 300 elever från förskoleklass till årskurs 6. Kopperskolan strävar efter en god värdegrund, med glädje och engagemang, vilket är en förutsättning för ett positivt lärande. Tillsammans arbetar vi för att skapa en god gemenskap i klasser och arbetslag. Våra ledord för att utbilda världsmedborgare är ANSVAR RESPEKT UTVECKLING.

Är du en fritidspedagog som drivs av att skapa en meningsfull fritid för våra barn, och som vet hur viktigt uppdraget är? Vi söker en fritidspedagog till vårt fritidshem!

Arbetsuppgifter:

Som fritidspedagog är du med och leder och utvecklar fritidshemmets verksamhet utifrån läroplanen. Du har ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag och det pedagogiska arbetet ska bygga på barnens delaktighet.
Tillsammans med kollegor medverkar du till ett kollegialt lärande och tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill ha. Möjlighet finns även kunna undervisa i skolan om du har ämnesbehörigheter.

Kvalifikationer:

- Har högskoleutbildning som lärare i fritidshem, alternativt fritidspedagog
- Erfarenhet från liknande arbete är meriterande
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, så som engagemang, flexibilitet, samarbete och struktur.

Vi erbjuder
Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Semestertjänst.
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-27
Referensnummer: A823333

Andra uppgifter:

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Enligt skollagen krävs legitimation. Du som saknar legitimation kan anställas på tidsbegränsad anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Tina Ekeroos
Rektor
Telefon: 0303-73 20 76
E-post: tina.ekeroos@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster