Idrottsplatsarbetare till Aktiviteten

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Kultur- och fritidsnämndens uppdrag är att främja kulturlivet och att skapa förutsättningar för en differentierad idrotts- och fritidsverksamhet samt att fastställa mål och ramar för verksamheten och att redovisa uppföljning av mål och bud¬get. Kultur- och fritidsverksamheten har sin gemensamma bas i människors behov av sammanhang, stimulans och skapande. Genom att möta dessa behov utgör kultur- och fritidsverksamheten en grundläggande förutsättning för människans möjligheter till självförverkligande och för ett levande samhälle.

Aktiviteten är ett idrotts- och friskvårdshus nära Mölndals centrum. Här möts idrotts- och gymnasieungdomar, pensionärer och barn i ett hus som sjuder av liv.

Arbetsuppgifter:

Aktiviteten är en all-aktivitetensanläggning med idrotts-, dans-, gymnastik- och bowlinghallar. Vi har god tillgänglighet med generösa öppettider vilket medför skiftgång, det vill säga dag- kvälls -helgtjänstgöring.

Arbetet innebär att arbeta med service för stadens/förvaltningens kunder och besökare under normal veckoverksamhet och vid större arrangemang. I arbetet ingår allmänna vaktmästaruppgifter, städning, snöröjning, enklare reparationer, lokalbokning, teknisk support samt service till föreningar och besökare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller har annan utbildning/erfarenhet som av oss bedöms vara likvärdig. Arbetet ställer höga krav på att vara serviceinriktad. Vi söker dig som är flexibel, noggrann, har god samarbetsförmåga och social kompetens i det dagliga mötet med såväl kund som besökare. Du är en van IT-användare, det är meriterande om du har kännedom om programen FRI och Agresso.

B-Körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-27
Referensnummer: A840964

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Suzann Bengtsson
Enhetschef
Telefon: 031- 315 16 47

Fackliga företrädare:

Michael Nilsson
Kommunal
Telefon: 0707- 690 579

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster