Pedagog till Bäckbygruppen 1

Om arbetsplatsen

Är du bra på att bygga relationer, stötta lite extra och jobba resultatinriktat? Nu har du som är lärare, fritidspedagog eller förskollärare chansen att arbeta i Bäckbygruppen 1. Vi vill skapa en skola som ger bästa möjliga start för barn och ungdomars kunskap och lärande. För att lyckas med detta behöver vi de skickligaste lärarna. Att jobba som pedagog i Västerås stad innebär att du arbetar för Västmanlands största arbetsgivare och du får du möjlighet att utvecklas i din pedagogiska roll utan att byta arbetsgivare.

Vi är en liten enhet med åtta elever och fyra pedagoger. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är idérik och kan anpassa dig efter elevers individuella behov och förmågor. Tillbaks får du positiva aha-upplevelser i en lärmiljö som präglas av en positiv elevsyn.

Inom Västerås stad har du möjlighet att utvecklas i din pedagogiska roll och göra karriär inom pedagogyrket. Du får tillgång till kompetensutveckling, nätverk och seminarier. Mer information om Västerås stads skolverksamheter finns på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att undervisa elever i behov av särskilt stöd i särskild undervisningsgrupp i årskurs 1-3. Vår strävan är att kunna göra en skillnad för barn och ungdomar. Att kunna skapa "bästa möjliga möte" och med samlad kraft arbeta för ökad måluppfyllelse för att leva upp till epitet en modern kunskapsorganisation redan idag.

Vi söker dig som gillar att undervisa, komma elever nära och ta vara på chansen att få arbeta med hela elevens lärande. Du är bra på att bygga relationer, stötta lite extra och jobba resultatinriktat.

Kvalifikationer

Som pedagog inom Bäckbygruppen är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande. Du har förståelse för uppdraget och goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare. I din roll är du mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett starkt intresse för dina ämnen och underhåller kontinuerligt dina kunskaper. Det är ett plus om du kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiken och har kunskap och vana att hantera IKT (informations- och kommunikationsteknik), exempelvis data eller ipads.

För att kvalificera för tjänsten krävs att du har högskoleexamen som grundskollärare, fritidspedagog eller förskollärare.Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd samt även gärna har erfarenhet av arbete i team. Meriterande är en speciallärarexamen. Vi ser gärna att du har kunskap i olika diagnoser samt utbildning i ART eller Repulse men detta är inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan

Gör ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-02

Arbetsgivarens referensnummer: 2018/00272

Kontakt

Enhetschef Kerstin Svensson Telefon: 021-39 16 45

LR Mårten Lundgren Telefon: 021-39 22 98

Lärarförbundet Ingela Stenvall Ilander Telefon: 021-39 76 59, 070-550 76 58

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.


om Västerås stad på LinkedIn – följ oss där!