Sjuksköterskor till semestervikariat inom hemsjukvård

Tillbaka

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Sjuksköterskeenheten i Härryda kommun är lokaliserade i Mölnlycke och vi är ca 40 medarbetare på enheten. Vi dokumenterar i Treserva och har arbetat länge med kvalitetsarbete och kvalitetsspecifikationer. Vården pågår dygnet runt, så vi kan erbjuda dag och/eller kväll, och/eller natt.

För mer information: http://www.harryda.se

Arbetsuppgifter:

Vill du ha ett stimulerande självständigt arbete där du får möta människor i deras hemmiljö?
Vi arbetar med medicinska bedömningar, ger stöd och rådgivning till omvårdnadspersonal samt utför akuta och planerade åtgärder mm. Sjuksköterskeenheten ansvarar för all kommunal Hälso- och Sjukvård i kommunen, både inom ordinärt och särskilt boende. Vi ansvarar även för Funktionshinder/LSS och för den avancerade vården i hemmet, vilket ger ett lärorikt och utvecklande arbete.

Vi söker semestervikarier under sommaren 2019. Du får en individuellt anpassad upplärning så att du känner dig redo, det finns alltid kollegor som stöttar dig i ditt arbete.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet men även du som är nyutbildad sjuksköterska är välkommen till oss då vi anpassar arbetet individuellt.
Erfarenhet av arbete i kommunal hemsjukvård är meriterande.
Körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Kan du jobba hela sommaren, eller under ett begränsat antal veckor? Hör av dig så kan vi hitta en individuell lösning som passar dig. Har du särskilda önskemål om placering på något av våra kontor, så kan vi eventuellt tillmötesgå detta.

Vi behandlar ansökningar löpande allteftersom de kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-01

Arbetsgivarens referensnummer: A848641

Upplysningar lämnas av:

Lars-Göran Lind
Enhetschef
Telefon: 031-724 61 71
E-post: lars-goran.lind@ harryda.se

Åsa Landin
Samordnare
Telefon: 031-724 84 52
E-post: asa.landin@harryda.se

Facklig(a) företrädare
Pernilla Widholm-Jolgård
Vårdförbundet
Telefon: 031-724 84 49
E-post: pernilla.widholm-jolgard@ harryda.se

Tillbaka