Stödassistenter semestervikariat

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vare sig du är undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, socialsekreterare eller någon annan yrkeskategori inom socialförvaltningen – hos oss får du jobba med andra engagerade medarbetare som vill göra livet lättare för dem som behöver det. Här får du också möjligheten att utvecklas i ditt jobb genom kompetensutveckling tillsammans med dina kolleger.

– Jag är stolt över att jobba i hemtjänsten på Tjörn. Jag känner mig värdefull för dem jag är till för, vi har en fin sammanhållning kolleger emellan och har nära till varandra i våra nya lokaler. Här finns alla samlade; hemtjänst, hemsjukvård, bistånd, gruppledare med mera. När samarbetet fungerar bra, blir också vården och omsorgen bättre, säger Annelie Karlsson, undersköterska i hemtjänsten.

Arbetsuppgifter:

Funktionshinder söker stödassistenter för semestervikariat till;

• Kållekärrs serviceboende
• Skärhamns serviceboende
• Övergårdsvägens serviceboende
• Höviksnäs gruppboende
• Fågelkärrsvägens gruppboende
• Krossekärrs korttidsverksamhet
• Kroksdals gruppboende
• Boendestödet

Som stödassistent ska du arbeta med att ge stöd och arbeta individuellt med de personer som tillhör boendet. Du som personal ska arbeta stödjande, motiverande och aktivt så att den enskilde får en meningsfull tillvaro både på boendet och ute i samhället.

Du arbetar individuellt gentemot varje boende där stöd- och motivationsarbete ger förutsättningar för en ökad självständighet.

Korttidsavlastning/eftermiddagstillsyn gör det möjligt för barn och ungdomar med funktionsnedsättning att få miljöombyte och rekreation utanför det egna hemmet. Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i de dagliga aktiviteterna utifrån individens behov.

Tjänstgöring enligt schema dag, kväll och helger och på vissa boenden sovande jour.

Kvalifikationer:

Utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet med specialisering inom funktionshinder eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen och av att arbeta stödjande.

Du ska ha fyllt 18 år.

Du måste vara en lugn, stabil och trygg person som kan arbeta strukturerat både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort.

Antal tjänster: 12

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Timlön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Under juni-augusti efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Referensnummer: Soc 2019/06

Andra uppgifter:

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Upplysningar lämnas av:

Ann-Christin Måneskiöld
Enhetschef
Telefon: 0304-601055

Cathrin Karlsson
Enhetschef
Telefon: 0304-60 18 61

Ellinor Thoresson
Enhetschef
Telefon: 0304-60 18 65

Kristina Wranå
Enhetschef
Telefon: 0304-60 14 92

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster