Sjuksköterska korttidboende

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.


Arbetsuppgifter:

Den 12:e januari tar Mölndals stad över ansvaret för korttidsboendet på Fässbergshemmet. Område hemsjukvård söker nu en legitimerad sjuksköterska till korttidsboende.

Korttidsboendet på Fässbergshemmet har idag 17-20 platser. På korttidsboende vistas brukare som enligt biståndsbeslut är i behov av återhämtning/ rehabilitering efter sjukhusvistelse, väntar på annat boende, eller där en anhörig är i behov av avlösning i hemmet. På korttidsboende arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetet som sjuksköterska på korttidsboende innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten. Vi arbetar schemalagd arbetstid, dagtid, och ger nya medarbetare en lugn och trygg introduktion.

Som anställd hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård och/ eller är specialistutbildad inom relevant område. Vi välkomnar dig som genom engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom den kommunala hälso- och sjukvården. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Vidare krävs datavana och körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-01
Referensnummer: A836108

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Maria Arrhenius
Enhetschef ASIH-teamet och SSK natt och korttid
Mobiltelefon: 0707-25 82 49
E-post: maria.arrhenius@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Vårdförbundet
Vårdförbundet (Tfn tisdagar)
Telefon: 0703-52 82 52
E-post: vardforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster