Ambulerande vaken natt, funktionshinder

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Arbetsuppgifter:

Som ambulerande vaken natt ger du Ale kommuns invånare med funktionsnedsättning en trygg miljö i sitt boende under natten och i gengäld får du ett meningsfullt och omväxlande rörligt arbete.

Ni utgår ifrån det boende som har flest fasta insatser under natten, vilket idag är Björklövsvägens gruppboende i Älvängen. Ni arbetar ambulerande och åker till övriga boenden, vid situationer såsom hot och våld, sjukdom, fall, planerade insatser som omvårdnad med mera.

I tjänsten ingår att medarbetare vid övriga LSS-boenden kan ringa er för att få stöd vid oförutsedda händelser.

Till er hjälp har ni bil, telefon och ett överfallslarm då kommunens boenden idag sträcker sig från Surte till Skepplanda.

Kvalifikationer:

Funktionshinderprogrammet. Omvårdnadsprogrammet med inriktning mot funktionsnedsättning eller annan yrkesutbildning erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten.

Personliga egenskaper som värdesätts för tjänsten är: Att du är trygg, stabil och har självinsikt. Har lätt för att skapa relationer.
Förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Erfarenhet av att ha arbetat med personer som har en funktionsnedsättning.
Erfarenhet av att arbeta lågaffektivt och med personer som har ett utmanande och självskadebeteende är ett krav för tjänsten.

B-körkort är ett krav.

Schemalagd arbetstid natt, vardag och helg.
Arbetstiden idag är mellan kl 22.00-08.00 men kan komma att förändras på sikt.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. 

Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Löneförmåner: Ale kommun erbjuder sina medarbetare subventionerad friskvård och möjlighet att hyra stuga på ön Gullholmen.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-24
Referensnummer: A848164

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Annelie Oscarsson
Enhetschef
Telefon: 0737-73 12 29

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster