Servicemedarbetare, serviceenheten, Karlstadområdet, vårdcentralen Gripen

Tillbaka

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Arbetsuppgifter:

Servicemedarbetare till serviceenheten Karlstadområdet, vårdcentralen Gripen.

Som servicemedarbetare är du en del av Regionservice och Område stöd. Regionservice uppdrag är att stödja vården genom att tillgodose behovet av servicetjänster. Vi befinner oss just nu i ett läge där vi i nära samarbete med vården håller på att utveckla vårt serviceutbud. Som servicemedarbetare tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för att våra tjänster till hälso- och sjukvården levereras med en hög kvalitet.
Din största arbetsuppgift kommer att vara inom lokalvård, vilket är en viktig del för att förhindra smittspridning samt upprätthålla en god hygien i våra lokaler. Inom ramen för vår verksamhet förekommer även arbetsuppgifter som innefattar hantering av textilier och materialförråd.
Vi söker dig som i första hand vill arbeta inom lokalvård. Körning med skurmaskin ingår i tjänsten. Arbetet innebär dagtjänstgöring.

Kvalifikationer:

Du är en positiv person som gillar att vara i en miljö bland människor och mycket liv och rörelse. Du vill utföra ditt arbete med hög kvalitet, ha nöjda kunder och bra relationer till dina kollegor. Du är flexibel och stimuleras av att ge bra service. Du ska ha förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift då arbetet innehåller kontakter med såväl kollegor, hälso- och sjukvårdspersonal som patienter. Du har goda datakunskaper, har prioriteringsförmåga samt tycker om både att arbeta i grupp och självständigt. Du gillar förändringar och tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Har du kompetens inom lokalvård och/eller serviceyrken är det meriterande. Du skall ha gymnasieutbildning.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Individuell lönesättning
Tillträde: Tillträde 2019-06-10 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr RS/190662

Upplysningar lämnas av:

Lina Baldebo, enhetschef
Telefon: 054-61 82 40

Facklig(a) företrädare
Daniel Fjäll, Kommunal
Telefon: 054-61 47 94

Tillbaka