Vårdbiträde till hemtjänsten i Sävedalen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Hemtjänsten i Sävedalen vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, friskvårdsbidrag, förmånscykel. Som undersköterska i hemtjänsten har du också en gynnsam arbetstidsförkortning. Vårt arbete utförs till största delen med bil men för den som vill ha extra motion och frisk luft finns emellanåt möjlighet att ta sig runt med någon av våra elcyklar.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu kollegor till ett av Sveriges viktigaste jobb! Som vårdbiträde i hemtjänsten utgör du en betydelsefull funktion i brukarens vardag och är en viktig ambassadör för Partille kommun. Vi erbjuder dig möjligheten att bidra till äldre personers chans till ett aktivt och innehållsrikt liv.

Som vårdbiträde hos oss förgyller du vardagen för våra brukare genom att exempelvis ta med dem ut på promenader och andra sociala aktiviteter. Du hjälper till vid måltider, påklädning och med personlig hygien. Våra brukare uppskattar att ha någon att prata med och du kommer att fylla en värdefull funktion.

Inom hemtjänsten i Sävedalen utförs insatsen städ av ett externt serviceföretag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som drivs av övertygelsen att varje brukare är viktig! B- körkort är ett krav. Har du tidigare utbildning/erfarenhet inom vården är detta meriterande men det viktigaste för oss är att:

- Du förstår vikten av ett gott bemötande mot brukare, anhöriga och kollegor.
- Du är en lagspelare med stor ansvarskänsla för såväl arbetsuppgifterna som för att bidra till ett gott klimat på arbetsplatsen.

Social dokumentation är en viktig del i arbetet, vilket innebär att du behöver kunna uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen till Partille kommun!

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre. Tjänstgöringsgrad 90%.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2019-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: 13/19

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Löpande urval kommer att göras. Ansök därför så snart som möjligt.

Upplysningar lämnas av:

Linn Wik
Enhetschef
Telefon: 031-7929877

Terese Lagström
Enhetschef
Telefon: 031-7929855

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031- 392 21 26

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster