Leg. fysioterapeut/ leg. sjukgymnast till Rehabenheten

Rehabenheten ansvarar för rehabilitering i ordinärt boende, på vård och omsorgsboende, korttidsenhet samt inom habilitering på basnivå. Hos oss arbetar arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Enheten finns i Stadshuset, centralt i Kungälv med närhet till busshållplats. Kungälvs kommun befinner sig i ett expansivt skede och har uppmärksammats för sitt nyskapande arbetssätt i vårt nybyggda stadshus. Här arbetar vi i en aktivitetsbaserad kontorsmiljö med ett nytt tekniskt och IT-baserat arbetssätt.

Arbetsuppgifter:

Arbeta som fysioterapeut inom ansvarsområdet. Vi erbjuder dig stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter i ett positivt arbetsklimat. I arbetsuppgifterna ingår bedömning, behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, delegering samt handledning och utbildning av omvårdnadspersonal. Du arbetar mot personer både i ordinärt-, och på vård- och omsorgsboende samt på korttidsverksamhet. Arbetet är omväxlande, rörligt och självständigt, men kräver också ett nära samarbete med andra yrkeskategorier både internt och externt.

För oss är hälsoarbete viktigt och därför tillämpar vi rökfri arbetstid. Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag och motionslopp till reducerat pris.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast med genuint intresse för verksamhetsområdet. Erfarenheter av liknande arbete är meriterande. Förflyttningsutbildning är önskvärt. Du skall ha god datorvana. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-05-01. eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-24
Referensnummer: A848712

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Anna Andersson
Enhetschef
Telefon: 0303 - 239827, 0725-218470

Fackliga företrädare:

Liliya Melnykova Shafiee
Fysioterapeuterna
Telefon: 0303-239830

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster