Bygglärare till Nösnäsgymnasiet

Tillbaka

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Sektor Utbildning i Stenungsund omfattar Förskola, Grundskola, Särskola, Gymnasium, Kompetens och Utveckling samt Kultur och fritid.
Nösnäsgymnasiet är en skola med stort utbildningsutbud, många möjligheter, kompetens och engagemang. Vi erbjuder en blandning av högskoleförberedande program, yrkes- och introduktionsprogram samt lärlingsutbildning och gymnasiesärskola. Nösnäsgymnasiet har en positiv utveckling med attraktiva utbildningar och ett ökande elevunderlag. 2017 fick vårt Teknikcollege Göteborgsregionens utmärkelse för bästa samverkan mellan skola och arbetsliv. Den vackra miljön runt skolan med lummig grönska och utsikt över Hakefjorden är inspirerande. I skolans centrala delar ligger servicecenter, café och vårt bibliotek som i tre år i rad fått utmärkelsen ”Skolbibliotek i världsklass”. I nära anslutning till skolan ligger nybyggda Stenungsund Arena som är kommunens största motionsanläggning med bl.a. ishall och simhall. Det är också här som våra fem idrottsinriktningar bedrivs.
Nösnäsgymnasiets mål är att elever, personal, vårdnadshavare och besökare skall uppleva skolan som en välkomnande och trygg plats att vistas på. En del i vårt trygghetsarbete är att elever och personal har försetts med passerkort till skolan. På detta sätt förhindrar vi att obehöriga personer vistas på skolan som inte är en allmän plats.

Besök oss gärna på:
www.stenungsund.se/nosnasgymnasiet

För mer information: http://www.stenungsund.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med att planera och genomföra undervisning i byggrelaterade yrkesämnen på Lärlingsutbildningen. Arbetet bedrivs i arbetslag och i nära samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Tjänsten innebär till stor del kontakter med näringslivet. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i bl.a. ämnes- och arbetslagsarbete. Du kommer att vara mentor och ansvarar därmed för utvecklingssamtal, kontakt med vårdnadshavare, samordning av elevvårdande insatser, kontroll av frånvaro m.m. för dina mentorselever.
Vi erbjuder
- En kommun som är på frammarsch och växer.
- En arbetsplats som präglas av högt i tak, en omvittnad trivsel och välkomnande atmosfär.
- Ett kollegium där du både kan inspirera och inspireras.
- Härliga elever som ständigt utmanar oss att bli bättre.

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand dig som är behörig att undervisa i bygg och anläggning. Som person är du relationsskapande, öppen, lyhörd och har förmåga att utöva ett tryggt och tydligt ledarskap i kontakten med eleverna. Arbetet ställer krav på att du är ansvarstagande, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-15
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-26

Arbetsgivarens referensnummer: A858403

Upplysningar lämnas av:

Pär Holmertz
Rektor Skolenhet 1
Mobiltelefon: 070 695 5678
E-post: par.holmertz@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
Martin Eriksson
Lärarförbundet
Telefon: 0303-738482
E-post: martin.eriksson@ stenungsund.se

Magnus Dahlén
LR
Telefon: 0303-730052
E-post: magnus.dahlen@ stenungsund.se

Tillbaka