Timvikarier till personer med aktivt missbruk- Kallebäck och Bergsjöhöjd

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".

Arbetsuppgifter:

Är du intresserad av ett omväxlande och utvecklande arbete med människor? Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få värdefull arbetslivserfarenhet inom omvårdnad. Du påverkar själv i hög grad dina arbetstider och kan välja att jobba dagtid, kvällar, helger och natt. Bemanningsarbetet sker via systemet Time Care Pool och som vikarie lägger du själv upp din tillgänglighet och utifrån det får du arbetsförfrågningar.

Vi söker timvikarier till våra boenden som arbetar med stöd- och omvårdnadsinsatser för personer med omfattande missbruksproblematik. Målgruppen är män och kvinnor från 50 års ålder. Målet är att de boende ska minska de negativa konsekvenserna av sitt missbruk för ökad livskvalitet. Verksamheten utgår från ett salutogent synsätt där arbetet sker i nära samarbete med den enskilda individen. Grunduppdraget är att stärka den enskildes resurser till ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer arbeta med ett motivations- och utvecklingsarbete där din uppgift är att stärka människors känsla av sammanhang och meningsfullhet. För att insatsen skall vara av hög och jämn kvalitet för den enskilde ställs stora krav på samarbete i personalgruppen. Arbetet är omväxlande vilket kan innebära nya insatser med kort framförhållning

Kvalifikationer:

Arbetslivserfarenhet inom psykiatri, missbruk, demensvård eller äldrevård är meriterande. Viktigt är att du har ett genuint intresse av att arbeta med målgruppen.

Du har en positiv människosyn, stort engagemang, ansvarskänsla och sätter de äldres individuella behov i fokus. Du skall ha lätt för att skapa relationer till dem du möter, då arbetet består av många möten med både brukare och kollegor. Vi ser gärna att du är bra på att ta egna initiativ och är van vid att strukturera ditt arbete samtidigt som du har förmågan att anpassa dig utifrån olika situationer och är bekväm i att arbetsdagen inte alltid går att förutse.

En stor del av dina arbetsuppgifter handlar om kommunikation, med brukare och kollegor, samt att arbeta med dokumentation vilket kräver goda kunskaper i svenska språket.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete eller är utbildad Undersköterska eller Stödassistent/ Habiliteringspersonal.
Erfarenhet krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A847144

Upplysningar lämnas av:

Paula Salman
Hr-specialist
E-post: paula.amira.salman@ socialresurs.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Ann-Charlotte Hellsing
Vision
Telefon: 031-367 98 35

Kommunal
Telefon: 031 365 44 88

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster