Lärare för åk 4-6 och behörig i matematik och NO och Tk

Sandbackaskolan är en grundskola med ca 400 elever inom verksamheterna, F-6, fritidshem samt den kommunövergripande verksamheten grundsärskola åk 1-6. Skolan har en tillgång i stor mångfald om olika språk, kulturer och levnadssätt. Skolan ligger centralt i Kungälv, nära bussförbindelser.

Under flera år har fokus på skolan varit ”Alla lärare är språklärare” och skolbiblioteket har byggts upp som hjärtat i verksamheten. Arbetet har lett till utveckling av elevernas läskunnighet på ett sätt som har uppmärksammats i hela Sverige. På Sandbackaskolan har man också lagt stor vikt på trevligt bemötande, trygghet och alltid barnet i fokus.

Arbetsuppgifter:

Som lärare på Sandbackaskolan arbetar du som klasslärare/ämneslärare och mentor. På mellanstadiet har vi valt att ha tre lärare på två klasser för att ge eleverna en gedigen grund för vidare studier.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är intresserad av vara med och göra skillnad.

Under många år har Sandbackaskolan haft kompetensutveckling kring språket i alla ämnen. Vi har stort fokus på att alla lärare är språklärare och på skolan arbetar vi med språkutvecklande arbetssätt. Vi söker dig som är utbildad lärare eller förstelärare och har lärarlegitimation för åk 4-6 i matematik och NO och Tk. Du ska vara intresserad och kunnig i användandet av digitala verktyg. Du ska också ha en god prioriteringsförmåga, god analytisk förmåga och ett relationellt förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-20
Referensnummer: A840786

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Maria Brülls
rektor
Telefon: 0702802248

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0767 - 73 28 77
Telefon: 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster