Vi söker dig som är park- och idrottsplatsarbetare!

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tekniska förvaltningen är arbetsplatsen för dig som vill vara med och påverka utvecklingen av Mölndals Stad. Tillsammans ansvarar vi för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt kollektivtrafikplanering. Samtliga områden står inför spännande utmaningar genom de investeringar som sker i Mölndal. Vi erbjuder dig ett arbete med människor som har förmågan att tänka nytt och mod att förändra. Vi är duktiga på att ta tillvara personalens kunskaper och vill att ledarskapet präglas av engagemang, kommunikation, tydlighet och tilltro till individens resurser. Vi arbetar för att alla ska uppleva arbetsglädje, trivas och känna stolthet över sin arbetsplats

Avdelning Stadsmiljö svarar förvaltning, drift och utveckling av stadens gator, parker och grönområden. Inom avdelningen arbetar 70 personer och under vår- och sommarsäsongen ytterligare ca 30 personer.

Arbetsuppgifter:

Som park- och idrottsplatsarbetare hos oss bidrar du till att utveckla stadens idrottsanläggningar, parker och allmänna platser. Ditt uppdrag innebär drift, skötsel, renhållning och underhåll av idrottsanläggningar liksom av de fordon och maskiner som används. Du utför kvalificerad is-, gräs- och konstgrässkötsel vilket bl.a. innebär att köra ismaskin, traktor, gräsklippare och sköta om parkytor. Arbetsuppgifter utgörs också av vaktmästeri, drift, skötsel och mindre underhåll av lokaler, maskiner och inventarier. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.
Ensamarbete kan förkomma under viss schemalagd arbetstid.

Tjänsten tillhör enheten idrott som är organiserad under avdelningen Stadsmiljö. Placeringen kommer/kan beroende på säsong vara i tre olika arbetslag som utgår ifrån Åby Fritidscentrum, Kållereds Sportcenter eller på avdelningens andra arbetslag.

Arbetstid: Dagtid, kvällar och helger, beredskap kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och B-körkort. Du bör ha intresse samt erfarenhet av maskiner som används inom idrottsplatsarbeten, men måste inte ha jobbat med park- idrottsplatsskötsel även om det är klart meriterande. Det är också meriterande om du har svetskompetens, vana av att sköta grönytor, snickeri eller mekaniska kunskaper.
Om du har BE-körkort eller vana att köra olika typer av maskiner som t.ex. traktor blir vi extra glada, men det är inte något krav. Lokalkännedom är önskvärt.

Du skall vara flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad samt ha god samarbetsförmåga.
Arbetet bedrivs i en miljö där allmänheten finns runt omkring dig som anställd dagligen detta kräver att du är glad, utåtriktad och tycker om att arbeta med människor i stora sociala sällskap. Vi ser att dessutom att god IT-kunskap är viktig för att möta nutidens och framtidens behov. Vår organisation förändras också kontinuerligt i stort och i smått, vilket ställer krav på flexibilitet och utveckling. För att vi ska kunna utveckla verksamheten är det viktigt att du kan bemöta både positiv och negativ feedback på ett bra sätt.

Vi ser dessutom positivt på att du är, eller har varit, aktiv inom en idrottsförening och vi vill helst att du ska ha insyn/erfarenhet av hur föreningslivet fungerar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten kräver god fysik och arbetet är förlagt både inomhus och utomhus i skiftande väder.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-04-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-21
Referensnummer: A849365

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Daniel Labe
Enhetschef Idrott
Telefon: 031- 315 15 61

Fackliga företrädare:

Kommunal
Mobiltelefon: 031- 27 10 81

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster