Elevassistent till Bleketskolan åk 7-9

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Vi som jobbar i barn- och utbildningsförvaltningen tycker att barns och ungdomars utveckling är det viktigaste som finns. Det har också märkts i flera av de rankningar som görs av landets skolor. Tjörn har hamnat i det övre skiktet i olika jämförelser under flera år. Här trivs medarbetarna och har stora möjligheter att utvecklas.
– Det är ett fint uppdrag att få tal del av barnens första utbildning. VI blir bättre tillsammans och funderar dagligen på hur vi kan utveckla verksamheten, säger Petra Mällbin Alexandersson, förskollärare och utvecklingspedagog i Rönnängs förskola.

Bleketskolan är en 7-9 skola med ca 212 elever som ligger i Bleket på sydöstra Tjörn, underbart beläget nära hav och natur.

Skolan är organiserad i tre arbetslag, årskursvis. Vi ser det kollegiala samarbetet som viktigt och jobbar nära varandra i arbetslagen. Vi har ett starkt elevhälsoteam med tydlig organisation och rutiner som bidrar till trygghet och hög måluppfyllelse för eleverna. Vi arbetar förebyggande och främjande med elevhälsa. Trygghet, trivsel och goda resultat är ledord.

Sist men inte minst är Bleketskolan en skola att trivas på för alla.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med elev/elever som behöver extra stöd under lektionstid. Du arbetar tillsammans med klasslärare.

Vi söker dig som är positiv och engagerad i ditt uppdrag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet som elevassistent. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med övrig personal.
Utbildning som elevassistent är meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 50 %
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-02-01
Tidsbegränsat till: 2019-06-12

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-28
Referensnummer: Buf 2019/5

Andra uppgifter:

Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som personalvårdsstöd och friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Upplysningar lämnas av:

Bodil Karlsson Ejwertz
Tf rektor
Mobiltelefon: 0766-341560
Telefon: 0304-601560
E-post: bodil.karlsson-ejwertz@ tjorn.se

Fackliga företrädare:

Robert Hallding
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0768-26 21 62

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster