<<Tillbaka

Mellanstadielärare sökes till RydebäckskolanDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Rydebäcksskolan är en F-9 skola som ligger ca en mil söder om Helsingborg. Området expanderar kontinuerligt och just nu har skolan drygt 940 elever. Våra skolhus ligger omhuldade av lummiga grönområden, hav och strand som kan erbjuda allt från fotbolls- och basketplaner till lekplatser, gungor och sandlådor. Vi är en skola som arbetar med aktiv, direkt och tydlig kommunikation med både elever, föräldrar och kollegor. Hos oss förväntar vi oss att du tänker nytt och utanför ramarna, allt med barnens bästa för ögonen. Målet är lärande och utveckling och vägen dit kan ta sig uttryck på många olika sätt.

Arbetsuppgifter

Som lärare i årskurs 4-6 får du möta dina elevers vetgirighet och nyfikenhet och du hjälper dem att fördjupa sina kunskaper samtidigt som du guidar dem i deras sociala utveckling. Du leder undervisningen med ett stort hjärta och glädje vilket smittar av sig till eleverna. Att vara lärare är det du känner passion för!

Då Rydebäcksskolan befinner sig i en utvidgningsfas söker vi inför höstterminen lärare till vårt mellanstadium i ämnena svenska, SO, matematik och NO. Även andra ämnen är av intresse.

Du kommer att dela mentorsrollen med dina närmsta kollegor vilket innebär att ni tillsammans har ett nära samarbete med såväl elever som vårdnadshavare. För oss är det viktigt att all personal strävar framåt, därför lägger vi mycket resurser på kompetensutveckling, bland annat kring lärmiljöer och formativ bedömning.

Du förväntas planera och utvärdera din undervisning kontinuerligt. På Rydebäcksskolan gör lärarna på mellanstadiet sin planering gemensamt inom kollegiet och det är en fördel om du vill arbeta ämnesövergripande i någon form.

Som stöd i elevhälsoarbetet finns både speciallärare, specialpedagoger, kurator, psykolog och en hälsopedagog knuten till arbetslaget

På Rydebäcksskolan tänker vi gärna nytt och utanför ramarna. Målet är lärande och utveckling och vägen dit kan ta sig uttryck på många olika sätt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna med flera ämnen i din profil. Du är behörig för undervisning i årskurserna 4-6. Erfarenhet i yrket är meriterande men inget krav.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande.

Ledarskapet i klassrummet faller sig naturligt för dig

Som person tycker du om att arbeta med människor och visar intresse samt förståelse för andra. Du tycker att det är viktigt att passa in i gruppen, vill skapa laganda och vill gärna uppmärksamma samt belöna andras bidrag till verksamhetens utveckling.

Känner du igen dig? Ansök snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: 2018-08-08
Antal platser: 1

Upplysningar

Malin Glad
Biträdande rektor
042-10 41 66
malin.glad@helsingborg.se

Fackliga representanter:

Catrin Eriksson
Lärarförbundet
catrin.eriksson@helsingborg.se

Mirjana Ljung
Lärarnas riksförbund
mirjana.ljung@helsingborg.se

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C19881
Sista ansökningsdatum: 2018-06-10


Sök jobbet här

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF


Klicka här för att läsa mer om oss!