Stödassistenter till Utjordsgatan gruppboende, Örgryte-Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Välkommen till oss på Utjordsgatans gruppboende!

Till oss på Utjordsgatan söker vi nu två stödassistenter som vill ha ett meningsfullt och varierat arbete. Här bor personer med olika typer av funktionsvariation och olika behov av omvårdnad. Vi har alltid våra boende i fokus och anpassar arbetssätt/förhållningssätt utifrån individen. En del av våra brukare har ett totalbehov av omvårdnad medans andra enbart behöver stöd i vardagen. Vi erbjuder därmed ett varierande och stimulerande arbete där fokus ligger på att främja individens förutsättningar att själv kunna påverka sitt liv.

Som stödassistent arbetar du bland annat med pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad, både hemma hos brukaren i den egna lägenheten och utanför bostaden. I uppdraget ingår också att medverka i upprättandet och uppföljning av genomförandeplaner vilka utgör grunden i att kvalitetssäkra varje brukares individuella behov. Social dokumentation sker i Treserva.

För att möta framtida utmaningar arbetar vi fortlöpande utifrån ett sektorgemensamt utvecklingsprogram. En strategisk fråga för oss är systematisk uppföljning av kvalitén och nyttan av våra insatser ur brukarnas perspektiv där vi lär oss av dem vi är till för. Genom att analysera resultaten kan vi öka våra kunskaper om vilka insatser som ter sig verkningsfulla, och därmed fokusera på att åstadkomma ökat mervärde och brukarnytta. På Utjordsgatans gruppboende arbetar vi även med välfärdsteknik och innovation inom området.

Vi använder Time Care Planering för påverkningsbara scheman. Schemalagd arbetstid är fördelad på dag, kväll, sovande jour och helg.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad stödassistent. Har du erfarenhet av att arbeta som stödassistent inom denna typ av verksamhet ser vi det som meriterande. Du behöver ha god datavana och det är önskvärt med kunskap inom social dokumentation.

För tjänsten är det viktigt att du kan arbeta självständigt och strukturerat med våra brukare. Verksamheten ställer också högra krav på att du visar lyhördhet för brukarens behov och kan anpassa ditt arbetssätt därefter, med ett gott bemötande.

Trots självständigt arbete har vi på enheten en tät sammanhållning där vi kontinuerligt arbetar mot gemensamma mål. Detta är en framgångsfaktor för oss och något vi värnar om. Vi söker därför dig som även trivs med samarbete och kan ta egna initiativ för att medverka till vidareutveckling av arbetsmetoder och verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2019-03-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: 422/18

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Darko Camacho
Enhetschef
Telefon: 031-365 50 40

Fackliga företrädare:

Tuija Vehviläinen
Vision
Telefon: 031-365 61 75
E-post: tuija.vehvilainen@ orgryteharlanda.goteborg.se

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster