Grundlärare med inriktning fritidshem/ fritidspedagog LackarebäcksskolanI Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Lackarebäcksskolan ligger i ett naturskönt område ett stenkast från Stensjön i östra Mölndal. På vår grundskola och grundsärskola går drygt 500 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Alla elever på skolan har tillgång till Ipads/Chromebooks och klassrummen är utrustade med teknik såsom projektor, högtalare och trådlöst nätverk.

Våra kompetenta pedagoger arbetar för att få motiverade och trygga elever med grund i våra ledord:

Kunskap - Jag kan. Glädje - Jag vill. Mod - Jag vågar.

Arbetsuppgifter:

På Lackarebäcksskolan finns idag sju stycken fritidshem som är uppdelade i F-1, åk 2, åk 3 och åk 4-6. Vi har en spännande närmiljö som bjuder på både skog och vatten med goda möjligheter att göra mycket roligt även utomhus utöver vistelse på våra fina skolgårdar, idrottsplanen och skolskogen.

Vi söker nu en grundlärare med inriktning fritidshem/fritidspedagog till fritidshemmet för åk 2. Tillsammans med ditt arbetslag planerar, bedriver, utvärderar och utvecklar du verksamheten. I ditt uppdrag ingår deltagande i fritidshemmens kategorimöten och du kommer även ha tillgång till kunskap och profession i det centrala fritidspedagognätverket i Mölndals stad. Under skoldagen har du viss samverkan med lärarna i åk 2. På skolan finns också ett professionellt elevhälsoteam som tillsammans med pedagogerna arbetar för ett gynnsamt lärande för eleverna.

Vi bedriver nu kompetensutveckling inom digitalisering och specialpedagogik för lärande med fokus på tillgängliga lärmiljöer. Målet är att vi tillsammans ska skapa en positiv lärmiljö som ger utrymme för kreativitet, nytänkande och glädje. Det ska vara roligt att vara på fritids!

Kvalifikationer:

Examen som grundlärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog.

Som lärare i fritidshem ser vi gärna att du har ett utvecklingsfokus i ditt arbete och är uppdaterad kring fritidshemmets verksamhet. Vill du vara med på vår resa mot framtidens fritidshem och bidra till en positiv och kreativ lärmiljö för alla elever ser vi gärna att du blir vår nya kollega! Samarbete och glädje genomsyrar det dagliga arbetet och det är även det vi tror att du bidrar med.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2019-04-23 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-24
Referensnummer: A845808

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Peter Stenman
Biträdande rektor
Telefon: 076-881 56 05
E-post: peter.stenman@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Lärarnas riksförbund
Telefon: 031-27 37 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster