Sommarvikarierande undersköterskor och vårdbiträden till korttidsenheten

Tillbaka

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Korttidsenheten, belagd i centrala Partille har 38 platser fördelat på fyra avdelningar. Verksamhetsidén är att genom att erbjuda korttidsvård göra det möjligt att bo kvar i det egna hemmet. Målen för brukarna som vistas på Korttidsenheten är att återfå, bibehålla och/eller förbättra den enskildes funktioner i den dagliga livsföringen. Detta sker genom att erbjuda habilitering, rehabilitering, miljöombyte, hälso- sjukvårdsinsatser, omvårdnad och social omsorg. Arbetet består av motivation- och utvecklingsarbete för att kvalitetssäkra vistelsen för våra brukare på Korttidsenheten.

Arbetsuppgifter:

På korttidsenheten kommer du att få arbeta med bl.a. omvårdnad, läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt där vi tillsammans med våra brukare utformar mål och genomförandeplan för vistelsen. Vi arbetar personcentrerat, där vi ser din personliga mognad som en grund för ditt engagemang i relationsskapandet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du behåller ditt professionella och goda bemötande. Ditt förhållningssätt är salutogent och du har en förmåga att stärka brukarens självkänsla och tilltro till sin egen förmåga. Har du utbildning och/eller tidigare erfarenhet inom vården är detta meriterande.

Som person ska du kunna ta ansvar, ha en god samarbetsförmåga, vara flexibel samt initiativtagande. I arbetsuppgifter ingår det att dokumentera och kommunicera med många olika parter vilket kräver att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer löpande att boka in tider för intervjuer innan så vänta inte med din ansökan!


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. Vikarie under sommaren med möjlighet till timvik under vår och höst.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2019-08-30
Antal platser: 10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: 8/19

Upplysningar lämnas av:

Maria Ling
Enhetschef
Telefon: 031-792 98 30

Facklig(a) företrädare
Christel Olofsson
Samordnare
Telefon: 031-392 21 07

Tillbaka