Studentmedarbetare samhällsvetenskap/ socialt arbete/ organisationsutveckling

Publiceringsdatum: 2019-01-23

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Inom arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar tillsammans med arbetsmarknadsfrågor och socialt arbete. Vi formar och utvecklar en verksamhet som svarar an mot de utmaningar och möjligheter Malmö stad står inför, nu och i framtiden.

Socialtjänst Öster har cirka 180 medarbetare och är indelad i fyra enheter med olika uppdrag och fokusområden; Vuxna, Ekonomiskt bistånd, Barn och familj - Myndighet samt Barn och familj - Öppenvård.

Arbetsuppgifter

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö universitet eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

• Vi söker en studentmedarbetare som ska utföra en analys av ett arbetsredskap som används i arbetet med hemlöshetsfrågor inom socialtjänsten. Arbetet går ut på att tillsammansmed ansvarig chef och planeringssekreterare ta fram intervjufrågor, planera och genomföra intervjuer för att därefter sammanställa resultatet i en rapport med förslag på utveckling av verktyget, arbetssätt och rutiner.

Kvalifikationer

Du som söker studerar samhällsvetenskap med inriktning socialt arbete eller organisationsutveckling. Det är meriterande om du har läst organisationssociologi och har erfarenhet av arbete inom den sociala sektorn. Du ska kunna formulera dig väl i skrift och tal samt kunna arbeta självständig och ha god förmåga att planera din tid väl. Du har grundläggande datorkunskap och viss kännedom om Excell.

Som person är du strukturerad med intresse för människor och deras livsvillkor, du är flexibel och nyfiken på utveckling av både dig själv och de verksamheter du arbetar inom.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad. Uppdraget omfattar ca 140 timmar under 13 veckor.

Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till:  Som studentmedarbetare arbetar du 10 -15 timmar i veckan dagtid.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-06

Referensnummer: 17/19-176

Kontaktpersoner

  • Anna-Clara Lindberg
  • Enhetschef
  • 040 -34 73 28

Fackliga företrädare

  • Visions Malmö-avdelning
  • Vision
  • 040-304830
  • SSR, Malmökansliet
  • 040-34 51 14

Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anger i annonsen.