Lärare Myggenäs skola

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.

Vi som jobbar i barn- och utbildningsförvaltningen tycker att barns och ungdomars utveckling är det viktigaste som finns. Det har också märkts i flera av de rankningar som görs av landets skolor. Tjörn har hamnat i det övre skiktet i olika jämförelser under flera år. Här trivs medarbetarna och har stora möjligheter att utvecklas.
– Det är ett fint uppdrag att få tal del av barnens första utbildning. VI blir bättre tillsammans och funderar dagligen på hur vi kan utveckla verksamheten, säger Petra Mällbin Alexandersson, förskollärare och utvecklingspedagog i Rönnängs förskola.


I Myggenäs villaområde på nordöstra Tjörn ligger Myggenäs skola. Skolan är omgiven av fina grönområden och har en fantastisk skolgård som gynnar elevens lek och rörelse.
Skolan har ca 180 elever från förskoleklass till årskurs 5 och inrymmer även fritidshem, Särskild Undervisningsgrupp och Förberedelseklass.
Fritidshemsverksamheten bedrivs på två avdelningar, Sälen och Makrillen, som arbetar utifrån ett gemensamt ansvar för alla barn/elever.
Personalen i förskoleklass, grundskola, SU-gruppen, Förberedelseklassen och fritidshem samarbetar kring elevernas skoldag med strävan att ge eleverna en god lärandemiljö.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med elever med funktionsvarianter inom autism eller med stor erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd. Du kommer att arbeta och ha huvudansvar för dina ämnen i skolans särskilda undervisningsgrupp. Du kommer att undervisa i ämnen både i grupp, klass och enskilt. Du skapar god struktur för eleverna såväl i den särskilda undervisningsgruppen som i helklass. Du kommer att arbeta i team med ytterligare lärare och elevassistent kring elevernas lärande. Handledning från kommunens resurscentrum sker löpande.

Kvalifikationer:

Du är utbildad lärare och har lärarlegitimation. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att bli både rolig, inspirerande och skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-02-18. Eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-20
Referensnummer: Buf 2018/528

Andra uppgifter:

Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som personalvårdsstöd och friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Upplysningar lämnas av:

Inger Fält
Rektor Myggenäs skola
Telefon: 0304-60 18 20

Fackliga företrädare:

Robert Hallding
Lärarförbundet
Telefon: 0304-601000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster