Förskollärare till Ugglumsledens förskola, avdelning för yngre barn

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.

Arbetsuppgifter:

Välkommen som förskollärare hos oss på Ugglumsledens förskola! Förskolan består av sex avdelningar, varav fyra av dessa är för yngre barn och två är för äldre barn.

Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola, alla dagar. Här arbetar du tillsammans med härliga engagerade kollegor som sätter barn och utveckling i fokus. Vårt arbete inspireras av Reggio Emilia filosofin och vi söker dig som finner denna intressant.

Vi har upparbetade strukturer för pedagogiska forum och kollegialt lärande för alla pedagoger som drivs av vår utvecklingspedagog och förskolechef. Som förskollärare drivs du av att få vara nytänkande och vara med och skapa en verksamhet för alla våra barn, där du använder dig av ditt ledarskap tillsammans med dina kollegor eller enskilt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi vill även att du har erfarenhet eller intresse för Reggio Emilias filosofi - "De hundra språken" och är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag.

Våra barn är små utforskare så vi värdesätter om även du är en nyfiken person som vill upptäcka världen med dem. Du har förmågan att engagera barnen och tar egna initiativ till aktivitet under arbetsdagarna. Vi tror även att du trivs med ett nära samarbete med dina kollegor för att kunna skapa en så bra och stimulerande lärmiljö för barnen som möjligt och kunna fånga upp det enskilda barnets behov av utmaning.

Vidare tror vi att du är trygg i din kommunikation och kan på ett förståeligt sätt anpassa och förmedla information till såväl våra barn som till föräldrar och kollegor. Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen och är väl förtrogen med de digitala verktygen.

I rollen som förskollärare kommer du att ha ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet. För att kunna hålla fokus är det viktigt att du kan reflektera över din roll och det pedagogiska ledarskapet.


Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde 2019-05-06 eller efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: 33/19, 2019:106

Andra uppgifter:

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Elisabeth Lindeberg
Förskolechef
Telefon: 031 7921801

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Telefon: 031-7921795

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster