Nattjänst undersköterska

Tillbaka

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!

Trevnaden är ett gruppboende för brukare med demenssjukdom. På enheten arbetar vi utifrån genomförandeplaner och en personcentrerad omvårdnad. Nattetid ansvarar man som personal för ett eget våningsplan. Vi lagar vår mat själva. Vi är också stjärnmärkta vilket innebär en kvalitetsmärkning där personalen är utbildade i personcentrerad omvårdnad. Gruppboendet ligger på Lönngatan i Malmö där det finns bra bussförbindelser.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär nattarbete
• Utföra de insatser som finns beskrivna i genomförandeplanerna för brukarna på enheten
• Andra förekommande generella arbetsuppgifter så som städ, dokumentation, social samvaro och tvätt.
• Delta på APT och nattmöten

Kvalifikationer:

Utbildad undersköterska
Meriterande är: Specialistutbildning inom demensområdet samt utbildning i personcentrerad omvårdnad
Tjänsten kräver tidigare erfarenhet av att ha arbetat med brukare med demenssjukdom. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av nattjänstgöring och har arbetat med genomförandeplaner samt med personcentrerad omvårdnad


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträdesdag 2019-04-15 eller snarast enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2019-12-31
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-07

Arbetsgivarens referensnummer: 175-19-89

Upplysningar lämnas av:

Viktoria Ehrs
Sektionschef
Telefon: 040 - 345092

Facklig(a) företrädare
Kommunal sektion 4
Telefon: 040 - 345504

Tillbaka