Noltorpsskolan söker lärare lågstadiet

Tillbaka

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Noltorpsskolan är en F-6 skola med 480 elever i grundskolan och 15 elever i grundsärskolan. Eleverna är indelade i åldershomogena klasser med tillhörande fritids.

Vi som arbetar på Noltorpsskolan värnar om goda strukturer och stabilitet liksom goda möjligheter till kollegialt lärande. Vi strävar efter att renodla det pedagogiska uppdraget tex ansvarar våra fritidspedagoger för rastvärdsskapet.

Vi utgår i från elevernas intresse och behov och använder olika metoder för att väcka elevernas lust att lära. Varje höst har vi ett skolövergripande skoltema där varje årskurs och fritids arbetar utifrån elevernas förmåga. Skoltemat skapar samhörighet både bland elever och pedagoger. Teman som vi har haft under åren är: Skogen, Alfred Nobel, sagor och konst. Vårt elevhälsoteam, våra speciallärare och våra förstelärare är ett stort stöd för våra pedagoger och elever. Vi behöver dig som vill vara med och skapa framtiden för alla våra elever.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget innebär att ansvara för planera och genomföra undervisning på lågstadiet tillsammans med övriga pedagoger i det arbetslag som man tillhör. Vi söker en lärare som tillsammans med sina kollegor vill bidra till att våra elever får en trygg och stimulerade skolgång.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare för undervisning i F-3. Den sökande ska ha ett formativt förhållningssätt och arbeta aktivt med skolutveckling och elevinflytande.

Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat samt har god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 190812
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-05

Arbetsgivarens referensnummer: A862293

Upplysningar lämnas av:

Maria Sandwall
Biträdande rektor
Mobiltelefon: 0733-479349
Telefon: 0322-616430
E-post: maria.sandwall@ alingsas.se

Tillbaka