Verksamhetsledare till Boendestöd Socialpsykiatrin

Servicebostad LSS inom socialpsykiatrin

Arbetsuppgifter:

Vi söker Verksamhetsledare till Boendestöd Socialpsykiatrin. I arbetet som verksamhetsledare ingår det att arbetsleda personalen, fördela ärenden, samarbeta med olika myndigheter samt sjukvården och metodhandleda arbetsgruppen, samt att när det krävs vara med i det brukarnära arbetet. Arbetsgruppen på Boendestödet består av tre grupper som är indelade i neuro, psykos och funktionshinder, sammanlagt arbetar det 22 bostödjare. I tjänsten ingår även administrativa arbetsuppgifter samt korttidsrekrytering.

Du kommer att ingå i en ledningsgrupp med nära samarbete med tre enhetschefer och två verksamhetsledare inom Socialpsykiatrin i sektorn Trygghet och Stöd. Vi erbjuder en stimulerande och ansvarsfull roll med stora möjligheter att utforma arbetet tillsammans med enhetschef och kollegor. Vi har ett välfungerande samarbete inom enheten och med andra samarbetspartners inom kommunen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har utbildning som socionom, socialpedagog eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du skall ha arbetat minst två år inom socialpsykiatrin eller motsvarande verksamhet. Erfarenhet av att arbeta med IT-stöd som Treserva och Personec. Det är meriterande om du har arbetat som metodhandledare och är uppdaterad på aktuell forskning inom området. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av ESL, OCD, AKK och självskadebeteende.

Att ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga är viktigt i detta uppdrag. Som person krävs att du är lugn och kan bemöta stressade situationer på ett konstruktivt sätt. Du kan arbeta självständigt, driva och skapa engagemang i arbetsgruppen samt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Mån-fre
Tillträde: Tillträde snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A846550

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Anna Larsson
Enhetschef
Telefon: 0303-238556

Fackliga företrädare:

Eric Svärd
Vision
Telefon: 0303-23 96 56

Terés Zachrisson
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 0303-23 91 85

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster